Fortuna premium elasztikus bokaszorító M 1 db

Raktáron

A Fortuna premium elasztikus rögzítő termékek kiváló minőségű kötött elasztikus anyagból készülnek, amelyek erős és hatékony tartást biztosítanak a sérült és legyengült izmok és izületek kezeléséhez, és kiválóak a sérülések megelőzésében.

1 981 Ft
egységár: 1 981,31 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5031720200055
Márka:Fortuna
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fortuna premium elasztikus bokaszorító M 1 db Részletes leírás

A Fortuna premium elasztikus rögzítő termékek kiváló minőségű kötött elasztikus anyagból készülnek,
amelyek erős és hatékony tartást biztosítanak a sérült és legyengült izmok és izületek kezeléséhez, és kiválóak a sérülések megelőzésében. A Fortuna elasztikus rögzítő termékek egyaránt alkalmasak sportoláshoz és mindennapi használatra. Kérje ki orvosa tanácsát erős, vagy tartós fájdalom esetén!
Anyagösszetétel: 35% Poliészter, 35% Elasztán, 30% Akril
Mosási útmutató: Kézzel mossa ki és levegőn szárítsa!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.