Eden Premium kókuszolaj bio extra szűz 450 ml

Eden Premium kókuszolaj bio extra szűz 450 ml

Nincs raktáron

Hidegen sajtolt, illatos, finom kókuszolaj. A szűz kókuszolaj hidegen préseléssel, a kókusz friss húsából készül. Nem vetik alá különböző kémiai és fizikai kezeléseknek, így természetes formában megőrzi értékes összetevőit és az illatos kókusz jellegzetes ízét is.

Kosárba
EAN kód:5999563456094
Márka:Eden
Kiszerelés:450 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eden Premium kókuszolaj bio extra szűz 450 ml Részletes leírás

Természetes, hófehér színe és friss, intenzív kókusz illata az azonnali és vegyszermentes feldolgozásnak
köszönhető. A VCO Kókuszolaj nem tartalmaz transzzsírokat de mindezek mellett előnyeit főleg a közepes láncolatú zsírsavaknak köszönheti. Igen stabil a szerkezete, így rendkívül ellenálló az oxidációval szemben. A kókuszolaj ezért az egyik legjobb választás olaj ételeink elkészítéséhez, sütéshez, főzéshez.

Felhasználási javaslat:
Kitűnő választás sütéshez, főzéshez. Édeskés, kókuszos ízének köszönhetően kiváló alapanyaga lehet süteményeknek.

Bőrhidratáló hatású, így kozmetikumként is használható. Alkalmazhatjuk bőrre kenve és hajpakolásként (hajmosás előtt) egyaránt.

Összetevők: 100% hidegen sajtolt BIO extra szűz kókuszolaj
Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül

Eden Premium kókuszolaj bio extra szűz 450 ml Összetevők

Bio extra szűz kókuszolaj, amely a legmagasabb minőséget képezi. A szűz kókuszolajat hidegen préselik a kókusz friss húsából, nem vetik alá különböző kémiai és fizikai kezeléseknek, így természetes formában megőrzi értékes összetevőit és az illatos kókusz

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.