AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Spártai Vitamin Omega-3 kapszula

  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 90 db
  • OÉTI engedélyezési szám: 14483/2014
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5999563260165
Aktuális ár:
2 558 Ft
Egységár:
28,42 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Hozzájárulhat a megfelelő szív- és agyműködés, valamint a normál látás fenntartásához. Fontos antioxidáns készítmény.
Omega-3 összefoglaló:

Az omega-3 zsírsavak a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat tartalmaznak, amelyeket azonban az emberi szervezet nem képes előállítani. Folyamatos fogyasztása rendkívül fontos.
Nélkülözhetetlen az egészségesen működő szív- és érrendszerhez
Javíthatja a keringés és a szövetek oxigénellátását
Hozzájárulhat a normál agymű­ködés fenntartásához
Hozzájárulhat a normál látás fenntartásához
Erősítheti az immunrendszert
Hozzájárulhat az ízületek és az idegrendszer kiegyensúlyozott, problémamentes működéséhez
Fontos antioxidáns tápanyag

Napiajánlott mennyiség: 1 kapszula

Omega-3 részletes leírás:
Az omega-3 esszenciális zsírsavak olyan nélkülözhetetlen tápanyagok, amelyeket a szervezet nem tud előállítani, zavartalan működéséhez azonban feltétlenül szükségesek. A leghatékonyabb omega-3 zsírsavak az eikozapentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA). Élettani hatásuk jelentős: nélkülözhetetlenek az egészségesen működő szív- és érrendszerhez. Javítják a vér áramlási tulajdonságait és ezáltal a keringés és a szövetek oxigénellátását. Erősítik az immunrendszert és közreműködnek a zsíranyagcserében, továbbá hozzájárulnak az izületek és az idegrendszer kiegyensúlyozott, problémamentes működéséhez is.
Spártai szuper kapszulák

A Spártai Vitaminok esetén nem csak a hatóanyagok 100% természetes eredetűek, hanem a kapszulák anyaga (természetes zselatin) és a hordozóanyagok is (cellulóz, magnézium-sztearát vagy méhviasz). Így minden vitaminunk teljes mértékben szintetikus adalékmentes, károsanyag-mentes, 100% természetes eredetű készítmény.

A tisztaság mellett arra is hangsúlyt fektettünk (a kapszulák méret- és formatervezésekor), hogy minden vitaminunk könnyen lenyelhető legyen. Továbbá a speciális kapszuláknak köszönhetően fogyasztás után nincs telítettség érzés, kellemetlen íz, szag vagy bármilyen kényelmetlen érzés, ami más készítményeknél előfordulhat.

Tiszta, könnyű, kényelmes, kellemes, hatékony – ezekkel a szavakkal jellemezhető minden Spártai Vitamin.
Tudnivalók
Spirulina por 500 mg
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!