Rapunzel Bio Repceolaj

Rapunzel Bio Repceolaj

Nincs raktáron

Az olívaolaj teljes értékű alternatívája lehet, sőt E-vitamin tartalma és többszörösen telítetlen zsírsavtartalma jóval meghaladja az olívaolajét. A repceolaj az olívaolajhoz hasonlóan egyszeresen telítetlen olajsavakat és többszörösen telítetlen linolsavat és sok E-vitamint tartalmaz, amely nagyon értékes a szervezet számára.

Kosárba
EAN kód:4006040351153
Márka:Rapunzel
Kiszerelés:750 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Rapunzel Bio Repceolaj Részletes leírás

Az olívaolaj teljes értékű alternatívája lehet, sőt E-vitamin tartalma és többszörösen telítetlen zsírsavtartalma jóval meghaladja az olívaolajét.

A repceolaj az olívaolajhoz hasonlóan egyszeresen telítetlen olajsavakat és többszörösen telítetlen linolsavat és sok E-vitamint tartalmaz, amely nagyon értékes a szervezet számára.

Felhasználás: Saláták, öntetek készítésére, nyersételekhez ajánljuk.

Az esetleges ülepedés a hidegen sajtolásból ered, amely természetes, és nem jelent minőségcsökkenést.

Származási ország: Németország

Rapunzel Bio Repceolaj Összetevők

Repcemagolaj*. *: ellenőrzött biogazdálkodásból származó

Rapunzel Bio Repceolaj Tudnivalók

Tápanyagtartalom: 100 g Energia 3700 KJ/900 kcal Zsír 100 g ebből telített zsírsav 7,6 g ebből egyszeresen telítetlen zsírsav 62 g ebből többszörösen telítetlen zsírsav 31 g Szénhidrát 0 g ebből cukor 0 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 04. 28.

  Kellemes ízű.

Anonim Felhasználó2017. 04. 28.

  Finom és egészséges.

Anonim Felhasználó2017. 04. 01.

  Ízletes, egészséges

Anonim Felhasználó2017. 02. 14.

  Semleges ízű, egészséges.