AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Syrupus Fokhagyma-Galagonya Tinktúra

Márka: Syrupus
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 50 ml
Ezt a terméket jelenleg 4 vásárló nézi.
5999882883151
Aktuális ár:
1 330 Ft
Egységár:
26,60 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Víz, etil-alkohol, tisztított fokhagyma, galagonya bogyó por

Alkohol tartalom:
36 ± 5 %(V/V)
Tudnivalók
Hatóanyag a napi ajánlott mennyiségben (2,5 ml=2×25 csepp)

Fokhagyma (Allium Sativum) 1 g*

Galagonya bogyó por (Crataegus fructus) 0,2 g** NRV érték nincs meghatározva
Összetevők
A Syrupus étrend kiegészítő termékcsalád a tradicionális ismeretek és a népi gyógyászati tapasztalatok továbbgondolásával készült. A fokhagyma, a galagonya, a csipkebogyó, a vöröshagyma héj és a méz a népi gyógyászatban használt legismertebb alapanyagok közé tartoznak. A gyógynövények és a vegyes virágméz ismert jótékony hatásait a tradicionális receptúráknak és a manufakturális gyártásnak köszönhetően megőrizzük, így a Syrupus természetes megoldást kínálhat étrendünk kiegészítéséhez és egészségünk megőrzéséhez.

A termékek kizárólag hazai, gondosan válogatott és ellenőrzött alapanyagok felhasználásával készülnek. Sem adalékanyagot, sem tartósítószert nem tartalmaznak. A felhasznált anyagok tisztasága alap követelmény a gyártásnál, így pl.: a használt alkohol a lehető legtisztább, 96%-os gyógyszerkönyvi etil-alkohol.

A növényekben található különböző módon oldódó hatóanyagokat maradéktalanul kivonjuk. A termékekben az alkoholos extrakcióval és vízzel kivont, valamint főzött koncentrátumok keverednek.

A hosszan tartó extrakciónak köszönhetően a termékekben feloldott hatóanyagok gyorsan fel tudnak szívódni a szervezetben. A különleges módszernek köszönhetően a termékeknek nagyon tiszta, az adott növényre jellemző organoleptikus (érzékszervekkel észlelhető) jellemzői vannak. Különleges és egyben nagyon fontos tulajdonságuk, hogy pár perc eltelte után nincs maradandó kellemetlen utóízük, illatuk.

A folyamatos minőségellenőrzés mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a termékek előállítása során minél kevésbé terheljük a környezetet, ezért forgalmazzuk termékeinket üvegben és doboz helyett pedig újrahasznosított papírból készült csomagolásban.

A Syrupus termékek fogyasztását kúraszerűen, 3 hónapig javasoljuk. Egy termék a javasolt adagolástól függően 21-28 napra elegendő.

A javasolt napi adagolást ne lépje túl!
A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó!
Gyermekeknek nem ajánlott!
Fogyasztása terhesség ill. szoptatás alatt nem ajánlott.
Cukorbetegek is fogyaszthatják!
A készítmény alkoholt tartalmaz, melyet a gépkocsivezetésnél vegyen figyelembe!
Fogyasztás előtt felrázandó!
Az esetleges üledékképződés a termék minőségét nem befolyásolja!
Felbontás után 30 nap alatt elfogyasztandó!
A termék tartósítószert és adalék anyagokat nem tartalmaz!
Tárolás: fénytől védett, hűvös, száraz helyen.

Javasolt adagolás:
A készítményt mindig evés előtt javasolt bevenni, folyadékban elkeverve: naponta 2-szer, 25 cseppet (50 csepp = 2,5 ml)
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (1)
2017-03-31 08:43:14
Pozitívum: A 95 éves nagymamám esküszik rá. Elmondása szerint sokkal jobb a vérnyomása, és a közérzete, mióta szedi.