Yogi bio tea csokoládés szálas 90 g

Yogi bio tea csokoládés szálas 90 g

Raktáron

'Yogi tea, ayurvéda fűszeres keverék Biotermék Összetevők: kakaóhéj*, fahéj*, kardamom*, gyömbér*, pörkölt cikóriagyökér*, szegfűszeg, fekete bors* - *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. FINOM, FŰSZERES, MEGNYUGTATÓ A hagyományos chai fűszerekből és kakaóhéjból készült válogatás melegséget áraszt.

1 698 Ft
egységár: 18,87 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4012824529359
Márka:Yogi
Kiszerelés:90 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Yogi bio tea csokoládés szálas 90 g Részletes leírás

"Yogi tea, ayurvéda fűszeres keverék
Biotermék
Összetevők: kakaóhéj*, fahéj*, kardamom*, gyömbér*, pörkölt cikóriagyökér*, szegfűszeg, fekete bors* - *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.



FINOM, FŰSZERES, MEGNYUGTATÓ
A hagyományos chai fűszerekből és kakaóhéjból készült válogatás melegséget áraszt. Ez a teánk igazi favorit évek óta. A kakaó az édesgyökérrel, fahéjjal, gyömbérrel, kardamommal mennyei teakeveréket ad. Dőlj hátra, igyál egy kortyot, közben lélegezd be a csodálatos csokoládé illatát!

A legfinomabb édesítve és kevés tejet vagy tejhelyettesítőt beletöltve.



Elkészítés: 1 l forrásban lévő vízbe adagoljunk 2 tk. teát lassú tűzön lefedve főzzük 10-15 percig, majd szűrjük le. Tejjel vagy szójatejjel ízesíthetjük.



Ellenőrizte: DE-ÖKO-006. Származási hely: nem-EU-mezőg.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.