Szafi Fitt Paleo Nyújtható Lisztkeverék  Édes Ételekhez

Szafi Fitt Paleo Nyújtható Lisztkeverék Édes Ételekhez

Raktáron

A Szafi Fitt nyújtható édes lisztkeverék egy szénhidrát-csökkentett gluténmentes univerzális lisztkeverék, amellyel élesztő és tojás nélkül tudjuk elkészíteni a kedvenc kelt tésztás receptünket. Kiválóan használható paleo és vegán étrendben is.

2 476 Ft
egységár: 4,95 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564150939
Márka:Szafi Fitt
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Fitt Paleo Nyújtható Lisztkeverék Édes Ételekhez Részletes leírás

A Szafi Fitt nyújtható édes lisztkeverék egy szénhidrát-csökkentett gluténmentes univerzális lisztkeverék, amellyel élesztő és tojás nélkül tudjuk elkészíteni a kedvenc kelt tésztás receptünket.

Kiválóan használható paleo és vegán étrendben is.

Nyújtható lisztkeverék édes kelt tészták elkészítéséhez.

Bármi elkészíthető belőle, ami egy hagyományos kelttésztás receptből, például: bukta, kakaós csiga, batyu, bejgli, piték stb..

Az így elkészített ételek bátran beilleszthetőek a fogyni vágyók, cukorbetegek, vegánok, paleo diétázók, gluténérzékenyek, tejérzékenyek, tojásérzékenyek, candida diétások étrendjében is.

Szafi Fitt Paleo Nyújtható Lisztkeverék Édes Ételekhez Összetevők

kókuszliszt, tápiókaliszt, eritrit, útifűmaghéjliszt, bambuszrostliszt, szódabikarbóna, citromsav, konjak liszt, stevia

Szafi Fitt Paleo Nyújtható Lisztkeverék Édes Ételekhez Tudnivalók

Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 752 kJ/ 179 kcal Fehérje: 7,5 g Szénhidrát: 30 g - ebből természetes cukor: 6 g (kókuszból származó fruktóz) Poliol: 3 g (cukoralkohol) Rost: 22,6 g Zsír: 3,2 g - ebből telítet

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.