AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Vitanorma Folsav kapszula

Akciós! Vitanorma Folsav kapszula

Márka: Vitanorma
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 30 db
  • OÉTI engedélyezési szám: 15981/2015
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5999885466481
Aktuális ár:
572 Ft
Egységár:
19,07 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A folsav a B-vitamin-csoport tagja,vízben oldódó vitamin. Nagyon fontos szerepe van a szervezetben, különösen a várandós édesanyáknál, mert a terhesség korai szakaszában a fejlődő embrió gerincét, a velőcsövet lezáró folyamat csak folsav jelenlétében hibátlan. Ezért várandós édesanyáknak mindenképpen ajánlott a folsav pótlása. A sejtek osztódása szempontjából nélkülözhetetlen vitamin.

A folsav nevét a latin „folium” szó alapján kapta, melynek jelentése: levél. Ennek elsősorban pedig az az oka, hogy a folsav elsődleges forrásai a leveles zöldségek.

A kiegészítő folsav-bevitel növeli az anyai folátellátottság szintjét. Az alacsony anyai folátszint a fejlődő magzat velőcső-záró­dási rendellenessége kialakulásának kocká­zati tényezője.
A jótékony hatás napi 400μg, a fogamzást megelőzően legalább egy hónapig, és a fogamzást követően három hónapig folytatott kiegészítő folsavbevitellel érhető el fogamzóképes korú nőknél.

Napi ajánlott mennyiség: 1-2  kapszula
Tudnivalók
Hatóanyag tartalom:    1 kapszula    2 kapszula    
Folsav                         400ug (200%)    800ug (400%)    

%NRV = a napi táplálkozási beviteli referencia érték felnőttek számára   
Összetevők
maltodextrin,zselatin,csomósodást gátlók(magnézium-sztearát,kollois szilicium-dioxid),folsav

Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!