Dr.Herz Borsmenta illóolaj

Dr.Herz Borsmenta illóolaj

Raktáron

Ajánlott légúti megbetegedések esetén.

1 213 Ft
egységár: 121,29 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999564540112
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Borsmenta illóolaj Részletes leírás

A bors(os)menta  Európa egyik legnépszerűbb és leginkább vásárolt gyógyfüve emésztési zavarok, valamint nátha, megfázás tüneteinek enyhítésére.

 A borsmenta a legillatosabb, legaromásabb mentafajta. Legfontosabb összetevői a mentol és a menton, fertőtlenítő, hűsítő, frissítő hatást biztosítanak Elég pár csepp a párologtatóba, fürdővízbe, krémünkbe, hogy jótékony hatásait megtapasztaljuk.

A borsosmenta olaj felhasználási területe szerteágazó. Antibakteriális, vírusölő, hatékony fájdalomcsökkentő és görcsoldó, hűsítő, erősítő, tonizáló. Frissítő és építő tulajdonsággal bír energiahiány és fáradtság esetén.Friss, tiszta, élénk illata frissíti a levegőt, fokozza az éberséget, és segíti a koncentrációt.

Alkalmas lehet a pattanásos arcbőr tisztítására, borogatásra. Bedőrzsölőként használva kellemesen hűsít és megszüntetheti a viszketést. Különböző légúti megbetegedésekre kedvező hatásai vannak. Bőrápoló készítmények alkotórészeként is felhasználják.

Felhasználása:
Párologtatás: csepegtessünk 5-6 cseppet az illóolajlámpába.

Hűsítő aromafürdő: keverjünk el 3-6 csepp illóolajat egy evőkanál tejben, tejszínben vagy mézben, majd adjuk fürdővizünkhöz.

Szauna: adjunk a felöntő kanál vizéhez 4-6 csepp illóolajat, majd felkeverve öntsük a forró kövekre.

Frissítő masszázs: 0, 4 dl tiszta, finomítatlan napraforgó vagy olívaolajhoz keverjünk 10 csepp illóolajat, és masszírozzuk a bőrbe.

Megfázás esetén forró teaként fogyasszuk, emésztési zavarok enyhítésére inkább kapszula, olajos kivonat formájában.

Olajként homlokra kenve bizonyítottan fejfájást enyhítő hatása van, persze mivel nagyon sokféle fejfájás létezik, nem hat mindenkire egyformán.

Összetevők:10 ml hígítatlan, gyógyszerkönyvi minőségű borsosmentaolaj, mely természetes limonént tartalmaz

Dr.Herz Borsmenta illóolaj Terméktulajdonságok

Összetevők:100% természetes illóolaj

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Tomika2017. 11. 24.

  imádom az illóolajakat

Anonim Felhasználó2016. 05. 17.

  jo

Anonim Felhasználó2015. 12. 29.

  Kellemesen csalódtam erőteljes aromájában.