Protexin Balance kapszula

Protexin Balance kapszula

Raktáron

A Protexin Balance gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatóanyagai olyan probiotikus baktériumok, melyek az egészséges szervezet bélflórájának összetevői. A készítmény prebiotikumként 97% frukto-oligoszacharidot tartalmaz.

7 238 Ft
egységár: 120,63 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5027314501066
Márka:Protexin
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Protexin Balance kapszula Részletes leírás

A Protexin Balance gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatóanyagai olyan probiotikus baktériumok, melyek az egészséges szervezet bélflórájának összetevői.

A készítmény prebiotikumként 97% frukto-oligoszacharidot tartalmaz. Hatását szakirodalmi adatok igazolják. Felnőttek és 12 év feletti gyermekek sérült bélflórájának kúraszerű bélflóra-helyreállító kezelésére ajánlott. Így különösen antibiotikus kezelés alatt és azt követően, hasmenések esetén, puffadás megszüntetésére, és a meggyengült immunrendszer erősítésére.

Növényi kapszulái 7-féle humán eredetű probiotikus baktériumtörzset (Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Lactobacillus bulgaricus) tartalmaznak, savvédő köpennyel ellátott élő baktériumcsírák formájában. A baktériumok a savvédő köpeny segítségével kiemelkedő arányban élve jutnak át a gyomor savas közegén. Ezáltal biztosított a telepképzéshez szükséges számú élő baktériumcsíra eljutása a vastagbélbe. Így végső soron képesek "belakni" a bélrendszert (azaz megtapadnak és szaporodnak), ezért hatásuk tartós és egymást segítő. A Protexin Balance kiváló kolonizációs képességét a benne található prebiotikum (frukto-oligoszacharid) fokozza, és az alacsony napi terápiás költség ideális választássá teszi bármely antibiotikum kezelés mellé, a bélflóra helyreállítására.

Adagolás:
Naponta két alkalommal, főétkezéskor egy-egy kapszulát bő folyadékkal vegyünk be. Jó tudni, hogy a tejsavbaktériumok érzékenyek az elterjedten alkalmazott antibiotikumokkal szemben. Ezért legalább 3 óra teljen el az antibiotikum és a Protexin Balance bevétele között. Figyelmeztetés: a készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.