Netamin Máriatövis komplex tabletta

Netamin Máriatövis komplex tabletta

Raktáron

A máriatövis támogatja a máj egészségének megőrzését és a máj regenerációs folyamatait.

3 624 Ft
egységár: 3 623,81 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885110896
Márka:Netamin
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin Máriatövis komplex tabletta Részletes leírás

májat és epét védő, regeneráló gyógynövényekkel
májbetegségekből való felépülés idejére
magas koleszterinszint esetén
nagy mennyiségű gyógyszer szedése mellett, a máj megóvására
májat terhelő ételek és italok rendszeres fogyasztása mellett
általános méregtelenítésre

Olyan gyógynövényeket és aminosavat, amelyek a máj természetes méregtelenítő folyamatait támogatják, elősegítik a májregenerációt. Ismerd meg legfőbb összetevőit!

Máriatövis
A máriatövis támogatja a máj egészségének megőrzését és a máj regenerációs folyamatait, hozzájárul a máj védelméhez és méregtelenítő folyamatainak fenntartásához, ezen keresztül támogatja az emésztést és a szervezet számára toxikus anyagok eltávolítását.

Gyermekláncfű (pitypang)
Minden része felhasználható, gyökere és szára kifejezetten máj-és epebetegségek esetén. A gyermekláncfű ugyanis elősegíti a normál máj-és epefunkciókat, támogatja az emésztést. Gyógynövénykutatók álláspontja szerint még olyan extrém esetekben is érdemes alkalmazni, mint a hepatitisz vagy a májcirrózis.

Kurkuma
A kurkuma sokoldalú gyógynövény, többek között segít fenntartani a máj egészséges működését is. Hatóanyaga a kurkumin, mint erős gyulladáscsökkentő ismert. Aktív kutatások zajlanak nem alkoholos eredetű zsírmáj és májdaganatok esetén történő alkalmazásáról.

N-acetil-cisztein
A cisztein nevű aminosav stabilabb formája, erős antioxidáns hatással. A test regenerálódási folyamatait támogatja és kutatások alapján a máj méregtelenítő funkcióját is. Rengeteg kísérlet zajlik konkrét májbetegségek esetén való alkalmazhatóságáról, így pl. bizonyítást nyert, hogy akut májbetegségek (melyeket nem acetaminophen okozott) korai szakaszában, intravénásan adva képes lehet megmenteni a betegeket egy májtranszplantációtól.

Hatóanyag 1 kapszulában:

Máriatövis-kivonat 250 mg
N-acetil-cisztein 120 mg
Gyermekláncfű-kivonat (4:1) 80 mg
Kurkuma por 59 mg

Szedés:
Felnőtteknek napi 1 kapszula, lehetőleg főétkezés előtt

Összetevők:
máriatövis (Sylibum marianum) magjának standardizált kivonata, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), növényi kapszula, n-acetil-cisztein, gyermekláncfű (Taraxum officinale) gyökerének kivonata (10:1), kurkuma (Curcuma longa) por, csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói).fényezőanyag (polietilén-glikol), aroma

Tájékoztatás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Netamin Máriatövis komplex tabletta Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.