Vegan Prime Prot3in Triplex Áfonya fehérjepor

Vegan Prime Prot3in Triplex Áfonya fehérjepor

Raktáron

Komplex növényi fehérje. Egészséges, tápláló és természetesen finom! Rizs fehérje, borsó fehérje és kendermag fehérje tökéletes keveréke. A Vegan PROT3IN TRIPLEX egy teljes értékű növényi fehérjeforrás, ami egészséges, könnyen emészthető, ráadásul eszméletlenül finom is! A Vegan PROT3IN TRIPLEX fejlesztésekor három fő szempontot vettünk figyelembe: Teljesség: a 3 különböző növényi fehérjeforrás kombinációjával olyan fúzió jött létre, ami minden, a szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavat tartalmaz – a lehető legtökéletesebb arányban.

7 409 Ft
egységár: 7 408,65 Ft / 550
Kosárba
EAN kód:5999885110773
Márka:Vegan Prime
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vegan Prime Prot3in Triplex Áfonya fehérjepor Részletes leírás

Komplex növényi fehérje. Egészséges, tápláló és természetesen finom!
Rizs fehérje, borsó fehérje és kendermag fehérje tökéletes keveréke. A Vegan PROT3IN TRIPLEX egy teljes értékű növényi fehérjeforrás, ami egészséges, könnyen emészthető, ráadásul eszméletlenül finom is!

A Vegan PROT3IN TRIPLEX fejlesztésekor három fő szempontot vettünk figyelembe:
Teljesség: a 3 különböző növényi fehérjeforrás kombinációjával olyan fúzió jött létre, ami minden, a szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavat tartalmaz – a lehető legtökéletesebb arányban.
Természetesség: a Vegan PROT3IN TRIPLEX nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges édesítőt, glutént, tejcukrot, tejsavót, GMO-t, mesterséges színezéket, szóját és semmilyen állati eredetű összetevőt. Édesítéshez természetes Stevia kivonatot használtunk.
Fantasztikus íz: köztudott, hogy a növényi fehérjék íze szinte kivétel nélkül hagy kivetnivalót maga után. A Vegan PROT3IN TRIPLEX ennek véget vet! Garantáltan a legfinomabb növényi fehérje, amit valaha kóstoltál!
Sportoláshoz, fogyókúrához, vegetáriánus vagy vegán életmód esetén ideális választás.
Ha kedveled a gyümölcsös ízeket, akkor ez neked lett kitalálva. Az áfonya kellemesen édes zamata fehérje turmixod, és kedvenc süteményeid fogyasztását is valódi élménnyé varázsolja. 100% természetes, stevia kivonattal édesítve.

Vegan Prime Prot3in Triplex Áfonya fehérjepor Összetevők

Borsófehérje, rizsfehérje, áfonya por, aroma, kender fehérje, színezék (céklavörös) só, édesítőszer (szteviol-glikozidok).

Vegan Prime Prot3in Triplex Áfonya fehérjepor Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 09. 01.

  nem elég sürü az állaga