Vegan Prime Prot3in Triplex Csokoládé fehérjepor

Vegan Prime Prot3in Triplex Csokoládé fehérjepor

Raktáron

Komplex növényi fehérje. Egészséges, tápláló és természetesen finom! Rizs fehérje, borsó fehérje és kendermag fehérje tökéletes keveréke. A Vegan PROT3IN TRIPLEX egy teljes értékű növényi fehérjeforrás, ami egészséges, könnyen emészthető, ráadásul eszméletlenül finom is! A Vegan PROT3IN TRIPLEX fejlesztésekor három fő szempontot vettünk figyelembe: Teljesség: a 3 különböző növényi fehérjeforrás kombinációjával olyan fúzió jött létre, ami minden, a szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavat tartalmaz – a lehető legtökéletesebb arányban.

7 527 Ft
egységár: 7 527,05 Ft / 550
Kosárba
EAN kód:5999885110759
Márka:Vegan Prime
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vegan Prime Prot3in Triplex Csokoládé fehérjepor Részletes leírás

Komplex növényi fehérje. Egészséges, tápláló és természetesen finom!
Rizs fehérje, borsó fehérje és kendermag fehérje tökéletes keveréke. A Vegan PROT3IN TRIPLEX egy teljes értékű növényi fehérjeforrás, ami egészséges, könnyen emészthető, ráadásul eszméletlenül finom is!
A Vegan PROT3IN TRIPLEX fejlesztésekor három fő szempontot vettünk figyelembe:
Teljesség: a 3 különböző növényi fehérjeforrás kombinációjával olyan fúzió jött létre, ami minden, a szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavat tartalmaz – a lehető legtökéletesebb arányban.
Természetesség: a Vegan PROT3IN TRIPLEX nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges édesítőt, glutént, tejcukrot, tejsavót, GMO-t, mesterséges színezéket, szóját és semmilyen állati eredetű összetevőt. Édesítéshez természetes Stevia kivonatot használtunk.
Fantasztikus íz: köztudott, hogy a növényi fehérjék íze szinte kivétel nélkül hagy kivetnivalót maga után. A Vegan PROT3IN TRIPLEX ennek véget vet! Garantáltan a legfinomabb növényi fehérje, amit valaha kóstoltál!
Sportoláshoz, fogyókúrához, vegetáriánus vagy vegán életmód esetén ideális választás.
Az édes ízek kedvelőinek. Finom és könnyű csokoládé, amit igazi élvezet shake formájában fogyasztani, de kiválóan használható sütemények elkészítéséhez is. 100% természetes, stevia kivonattal édesítve.

Vegan Prime Prot3in Triplex Csokoládé fehérjepor Összetevők

Borsófehérje, rizsfehérje, sovány kakaópor, aroma, kender fehérje, só, édesítőszer (szteviol-glikozidok).

Vegan Prime Prot3in Triplex Csokoládé fehérjepor Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 11. 01.

  Többféle vegán proteint próbáltam már, nekem ez a legfinomabb. Mindegyik íze finom!