Biomenü Bio Őrölt Kurkuma

Raktáron

Biomenü bio őrölt kurkuma 60 g Az Észak-Indiában, meleg, párás klímán termesztett kurkuma hagyományos és sokoldalú ayurvédikus gyógynövény. Erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, antikarcinogén (daganatellenes), antibakteriális, antivirális (vírusölő), antimikrobás és immunstimuláló hatású.

1 014 Ft
egységár: 16,89 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999886305789
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomenü Bio Őrölt Kurkuma Részletes leírás

Biomenü bio őrölt kurkuma 60 g


Az Észak-Indiában, meleg, párás klímán termesztett kurkuma hagyományos és sokoldalú ayurvédikus gyógynövény.
Erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, antikarcinogén (daganatellenes), antibakteriális, antivirális (vírusölő), antimikrobás és immunstimuláló hatású.
A megmosott szárakat megszárítják és megőrlik, az asztalra jellegzetes aromájú, sárga porként kerül.
Leginkább a dél-ázsiai konyhában találkozhatunk vele, elsősorban húsok, levesek fűszereként, vagy zöldségek és szószok ízesítésére használjuk, de például a Worcester-mártás és a curry fűszerkeverékeknek is fontos alapanyaga.

Jellemzők:

Kevésbé ismert, hogy bőrápolás céljára is kitűnő, mert szabályozza a a faggyúmirigyműködést, tisztítja a pórusokat, fokozza a kapilláris keringést és a kollagéntermelést.Késleltetheti a rákos sejtek növekedését és burjánzását Lassíthatja a szürkehályog képződést Javíthatja a cukorbetegek anyagcseréjét Antidementív hatású lehet

Javasolt felhasználás, adagolás:

Egy adag = 5 g

Tárolás:

Jól zártan, száraz, hűvös helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon

Figyelmeztetés:

Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet étrendet.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

P. Edina 2023. 09. 22.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.