Szupertáplálék, nyers, vegán.
> 100% ökológiai termelés
> javítja a memóriát és a tanulási képességet
> megszünteti a stressz hatásait
> csökkenti a szorongást
> hozzájárul a szellemi- és energiaszint növeléséhez
Az aswaghanda por az aswaghanda gyógynövény gyökeréből készül szárítással (a szárítás alacsony hőmérsékleten történik, hogy a növényben lévő tápanyagok teljes mértékben megmaradjanak), majd porítással.
Az aswaghanda növény egy évelő növény, kisebb méretű bokorként nő. Az aswaghanda, más néven indiai ginzeng vagy téli cseresznye, a szárazabb területeken, mint India, a Közel-Kelet és Észak-Afrika, őshonos, de ma már termesztik az enyhébb éghajlatokon is.
Indiában már évezredek óta ayurvédikus gyógynövényként tartják számon, és úgy ismert, mint egy adaptogén (ellenállóképesség-növelő) és fiatalító gyógynövény.
Míg az indiai orvostudomány a növény minden részét használja, addig a nyugati orvoslás leginkább a növény gyökerét.
Felhasználási javaslat: naponta 1,5 (3-5g) teáskanállal turmixba, gyümölcs-és zöldséglébe, joghurtba, kásába keverve.
Tárolás: felbontás után száraz, hűvös helyen.