Dragon superfoods bio criolló zúzott kakaóbab 200 g

Dragon superfoods bio criolló zúzott kakaóbab 200 g

Raktáron

'A DragonSuperfoods zúzott kakaóbabja criollo kakaóbabból készül. Nyers, vegán, szupertáplálék. A criollo kakaóbabot a legnemesebb kakaóbabként tartják számon a világon, terméshozama kicsi, a világ kakaóbab termésének csupán 10%-át adja.

2 373 Ft
egységár: 11,87 Ft / g
Kosárba
EAN kód:3800225476034
Márka:Dragon
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dragon superfoods bio criolló zúzott kakaóbab 200 g Részletes leírás

"A DragonSuperfoods zúzott kakaóbabja criollo kakaóbabból készül. Nyers, vegán, szupertáplálék.

A criollo kakaóbabot a legnemesebb kakaóbabként tartják számon a világon, terméshozama kicsi, a világ kakaóbab termésének csupán 10%-át adja.

A DargonSuperfoods a legjobb kakaóbab termőterületek egyikéből, Peruból vásárolja a kakaóbabot, minden kakaóbab alapú terméke a criollo fajtából készül nyers eljárással.

A nyers eljárás során a kakaóbabot pörkölés nélkül, kíméletes módon, alacsonyabb hőmérsékleten (maximum 42 °C fokon) dolgozzák fel, így megmaradnak a kakaóbabban található értékes tápanyagok.

A zúzott kakaóbab készítése során a nyers kakaóbabot megtörik, nyers eljárással szárítják és az így kapott darabokat csomagolják.

A kakaóbab erőteljes antioxidáns, véd a szabadgyökök káros hatásaitól. Gazdag flavonoidokban ( a flavonoid tartalmú élelmiszerek fogyasztásával megelőzhetjük a szív-és érrendszeri betegségeket, a daganatos elváltozások kialakulását), nyomelemekben (magnézium, vas, kalcium, cink) és E-vitaminban. Ezeken kívül tartalmaz egy theobromin nevű vegyületet is, amelynek köszönhetően a kakaóbab élénkítő hatással is bír, jó közérzetet biztosít.

Felhasználási javaslat: süteményekbe, desszertekbe, müzlibe, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez, turmixokhoz és fagylaltokhoz.

Készítse el családja kedvenc forró italát, turbózza fel darált kakaóbabbal, adjon hozzá agavé szirupot, szórja meg fahéjjal és élvezze a kiváló ízeket.



Tárolás: száraz, hűvös helyen."

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.