MosóMami Gold Bio Neem Olaj 50 ml

MosóMami Gold Bio Neem Olaj 50 ml

Raktáron

Eredeti 100% BIO Neem olaj magas Azadirachtin tartalommal. (cca. 1200 ppm-kérd specifikációnkat). Ez a csoda olaj tökéletes bőrápoló adalék, segíti a problémás és gyulladásra hajlamos bőr ápolását. Alkalmas hajpakoló készítményekbe és bátran választhatják a bio kertészek is, hogy kondicionálja a növényeket és ellenállóbbá tegye azokat.

1 222 Ft
egységár: 24,44 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884457459
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

MosóMami Gold Bio Neem Olaj 50 ml Részletes leírás

A neem olaj alkalmazása igen széleskörű. A gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatásának köszönhetően pattanások ellen, illetve fejbőr és körömágybőr ápolására is bevethető.   Irritációk, csípések, felületi sérülések esetében alkalmazható. Hozzájárul a gyulladt bőr gyors gyógyulásához.  A Neem olaj megkönnyebülést hozhat a száraz és viszketős fejbőrre, csökkenti a korpásodást, és erősíti a hajszálakat. Az olaj tartós használata mellett visszaszorítható a körömgomba.

Kozmetikumokba, mindenfajta krémbe, samponba tehető kis mennyiségben.

A gombás fertőzések legyőzéséhez gyógyszeres kezelés mellett is segítség lehet: 1 diónyi samponhoz adjunk pár csepp Bio Neem olajat és ezzel mossuk a hajunkat. Ha előre bekeverünk nagyobb mennyiséget, 1 deciliter samponhoz 1 mokkáskanálnyi Bio Neem olaj ajánlott.

Kisállatok samponjába, segíti csillogóvá tenni a bundát, miközben az élősködőket is távol tartja.

A neem olaj antibakteriális hatását a növényápolásban is használhatjuk: a BSPF Bio növénykondicionáló segítségével.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 09. 02.

  Demodex atka ellen bőrápolóként.