MosóMami Gold Bio Szűz Kókuszolaj 110 ml

MosóMami Gold Bio Szűz Kókuszolaj 110 ml

Raktáron

Édes-vajas kókusz illatú, finomítatlan, VCO (szűz) minőségű növényi zsiradék. Hidratáló és tápláló tulajdonságai miatt közkedvelt kozmetikum alapanyag. A szűz kókuszolaj mechanikus úton kinyert olaj, amelyet nem hidrogéneztek és nem is esett át a finomítás, színtelenítés és szagtalanítás folyamatán.

1 635 Ft
egységár: 14,87 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884457183
Kiszerelés:110 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

MosóMami Gold Bio Szűz Kókuszolaj 110 ml Részletes leírás

A kókuszolaj gyakorlatilag az első zsiradék, amit a nyers kókuszdióból préseléssel kinyernek. Nagyon fontos, hogy a növény friss ilyenkor, és az olaj mechanikusan kerül kinyerésre; így tartalmazza a kókuszdió pozitív tulajdonságainak legjavát.

A kókuszolaj kiváló alapanyag szappanfőzéshez. Az extra szűz változatból pedig remek házi ajakápoló, arckrém, testápoló, vagy tusfürdő készülhet.

Nyáron napozás utáni bőrnyugtató, télen pedig léleksimogató, ha fürdővízbe teszünk egy teáskanálnyit.

Receptek ház kozmetikum készítéséhez:

Napozókrém
Hozzávalók:
100 ml kókusz olaj
100 ml shea vaj
30-50 g cink oxid por

Elkészítése: Olvasszuk össze gőz fölött egy edényben a shea vajat és kókuszolajat, majd jól keverjük el benne a cink-oxid port. Töltsük flakonba. Használat előtt rázzuk fel.
A kókuszolaj önmagában is véd a naptól, kb. 4-6-os faktorszámmal rendelkezik. A cink-oxid mennyiségének növelésével a fényvédő faktort növelhetjük. Ez egy természetes fizikai fényvédő anyag, a legtöbb napozókrémben megtalálható. Nem szívódik be a bőrbe, hanem visszaveri a napsugarakat. A shea vaj enyhén fényvédő hatású, 2-3 faktornyi védelmet biztosít, valamint ez adja a krémes állagot és vízlepergető hatása is van. Megnyugtatja, regenerálja a bőrt és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

Dezodor stift
Hozzávalók:
2,5 g cink-oxid
5 g szódabikarbóna
17,5 g étkezési keményítő
32 g kókuszolaj
10 g méhviasz vagy ceralan (ez módosított méhviasz)
Illóolaj ízlés szerint pl. levendula, teafa, , citromfű, pálmarózsa
1 csepp e-vitamin

Elkészítése: Felolvasztjuk a kókuszolajat és a méhviaszt vízfürdőben. Hűtjük, amíg langyos nem lesz, majd mehet bele a többi összetevő. A végén adjuk hozzá az e-vitamint, és keverjük homogénre. Amíg folyós, addig beletesszük a stiftes flakonba, majd hűtőbe tesszük 12 órára. Utána használható. Fehér nyomot hagy, így picit várjunk felöltözés előtt, hogy beszívja a bőr.

Kókuszolajos ajakápoló:
Hozzávalók:
10 gramm kakaóvaj
10 gramm kókuszolaj
10 gramm méhviasz
5 csepp E-vitamin
2 csepp illóolaj (elhagyható)

Elkészítése: A kakaóvajat, az olajat és a méhviaszt olvaszd össze vízgőz felett egy edényben. Ne hevítsd, csak épphogy folyékony legyen. Vedd le a tűzről, és add hozzá az E-vitamint és az illóolajat. Keverd el és már mehet is a tárolóba. Ebből a mennyiségből min. 5 stift jön ki. Töltheted pici fém tégelybe is.
 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Timi2019. 05. 02.

  Nagyon finom illatos. Testápolónak használva puha, selymes bőrt eredményez

Anonim Felhasználó2017. 07. 20.

  nagyon jó hatassal van a bőrömre es a hajamra