Kamala illatolaj koncentrátum túró rudee 10 ml

Raktáron

A szép emlékeinkben létező kellemes aromák szimbolikus jelentését ritkán kutatjuk, pedig kifejezik gondolatainkat, érzéseinket, hangulatainkat, inspirálnak és örömmel töltenek el. Az érzéseink mozgatnak bennünket, tesznek boldoggá, vagy szomorúvá, ezért az életünkben kiemelkedő fontossággal bírnak a legkedvesebb emlékeztető illatok.

677 Ft
egységár: 67,67 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5998230111311
Márka:Kamala
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kamala illatolaj koncentrátum túró rudee 10 ml Részletes leírás

KAMALA olajainkkal több, mint 20 éve a Természet megújuló esszenciáját hozzuk el hígítatlan 100%-os illóolajok és illat koncentrátumok formájában, amelyekkel hatékonyan javulhat Vásárlóink életminősége.
Olajaink egyediségét megszentelt, felajánlott rezgésük adja, gyártásuk és forgalmazásuk lelkészek közreműködésével történik.
ÚJDONSÁG: A termékek megújult címkéje illóolajálló anyagból készült, amely így a felhasználás teljes időtartama alatt megőrzi eredeti olvashatóságát és szépségét.

ALKALMAZÁSA:
Az illat koncentrátumot nagy töménysége miatt párologtató (aromakő, aromalámpa, diffúzor) segítségével javasoljuk a levegőbe juttatni.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
Gépkocsi illatosító: diffúzorra, vagy aromakőre tegyünk pár cseppet az illatolajból.
Aromalámpa: cseppentsünk a vízbe 5 csepp illatolajat.
Aromakő: tegyünk rá 5 csepp illatolajat.
Radiátor: egy hosszúkás porcelán tálba tegyünk 1 liter meleg vizet, cseppentsünk bele 5-8 csepp olajat és helyezzük a fűtőtestre.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.