Alce Nero bio répa-lencse pesto 130 g

Raktáron

Alce Nero sárgarépa és lencse pesto .

1 503 Ft
egységár: 11,56 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8009004814271
Márka:Alce Nero
Kiszerelés:130 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Alce Nero bio répa-lencse pesto 130 g Részletes leírás

Az Alce Nero sárgarépa és lencse pesto kiválasztott alapanyagok felhasználásával készül, és csak extra szűz olívaolajjal dúsított. Ideális tésztaöntetként vagy sokmás étel elkészítéséhez. Zsírszegény.

Összetevők: paradicsomlé* (28%); répa* (24%); hagyma*; víz; zeller*; hámozott lencse* (4,2%); extra szűz olívaolaj*; só, bors*

*Ell. ökológiai gazdálkodásból.

Tartalmazhat: szezámmagot.

Átlagos tápérték 100g termékben:
energia 193 kJ/46 kcal; zsír 1,7g; ebből telített zsírsav 0,3g; szénhidrát 5,3g; ebből cukor 3,1g; rost 2,4g; fehérje 1,2g; só 0,77g.

Felbontás után hűtőben tárolandó, 3-4 napon belül elfogyasztandó.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.