Annapanni Gluténmentes Lisztkeverék

Annapanni Gluténmentes Lisztkeverék

Nincs raktáron

Nincs többé gond az élesztő változó minőségével. A keverékhez adott élesztő állandó minőséget eredményez. A rostok nagyon fontos részét képezik az egészséges táplálkozásnak, ezzel szemben hazánkban az ajánlott napi 25-35 grammnak általában csupán a felét fogyasztják a felnőttek.

Kosárba
EAN kód:5997541719032
Márka:Annapanni
Kiszerelés:1000 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Annapanni Gluténmentes Lisztkeverék Részletes leírás

Nincs többé gond az élesztő változó minőségével. A keverékhez adott élesztő állandó minőséget eredményez.
A rostok nagyon fontos részét képezik az egészséges táplálkozásnak, ezzel szemben hazánkban az ajánlott napi 25-35 grammnak általában csupán a felét fogyasztják a felnőttek. A rostok serkentik az emésztést, ezáltal védenek a különféle bélbetegségek kialakulásától és azok következményeitől, mint pl. az érrendszeri betegségek, magas koleszterin-szint.

Annapanni Gluténmentes Lisztkeverék Összetevők

Rizsliszt, burgonyakeményítő, burgonyapehely, Psyllium (Indiai útifűkorpa őrlemény) élesztő, szőlőcukor, só , sűrítőanyag (E-464), emulgeátor (E491). (Nincs benne glutén, nincs benne tej, nincs benne tojás, nincs benne szója, nincs benne lupin (csillag

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 05. 30.

  Nagyon jó kenyér sül belőle...

Anonim Felhasználó2019. 02. 02.

  Fantasztikus mindenkinek ajánlani tudom nagyon könnyű vele dolgozni mèg aki nem tud kenyeret sütni annak is sikerülni fog ès nagyon jó íze van! Csak ajánlani tudom!