Dr. Herz Szegfűszeg illóolaj

Dr. Herz Szegfűszeg illóolaj

Nincs raktáron

 Frissítő, gyulladáscsökkentő hatású.

Kosárba
EAN kód:5999564540303
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:10 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr. Herz Szegfűszeg illóolaj Részletes leírás

A szegfűszeg illóolajnak parazita- és vírusellenes, gyulladáscsökkentő és helyi érzéstelenítő hatásai lehetnek. Felfrissíti szellemünket a kellemes illata. Szájüregi és reumás panaszok kezelésére egyaránt alkalmazható.

A kellemes aromájú fűszernövény virágbimbójából kivont illóolaj ajánlott:
Párologtatásra: csepegtessünk néhány cseppet az aromalámpa vízzel töltött részébe, vagy a párologtatóba, csírátlanítja a levegőt. Fahéj és narancs illóolajjal összekeverve karácsonyi illatot és hangulatot varázsolhatunk a helyiségbe.

Bedörzsölőnek: 1 ml illóolajat oldjunk fel 50 ml növényi olajban, majd masszírozzuk bőrünkbe, akár naponta többször is. A fűszeres illatú keverék egész testre alkalmazható, frissítő hatású.

Szájvíz készítésére: csepegtessünk 2 csepp illóolajat 2 dl langyos vízbe, és fogmosás után öblögessünk ezzel az oldattal.

Hatóanyagok:
szegfűszegolaj
Összetevők:
10 ml hígítatlan, adalékmentes, kitűnő minőségű illóolaj.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Virág2019. 02. 17.

  Nem egy intenzív illat és nem is kellemem illat.

Pöttyös2017. 02. 08.

  jó minőség finom illat