AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Krommolid Drink

Krommolid Drink

Márka: Krommolid
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 300 ml
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5999886550011
Aktuális ár:
4 310 Ft
Egységár:
14,37 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Cinket is tartalmaz.
A cink legfontosabb szerepe talán a sejtek határoló hártyájának, vagyis a sejtmembrán integritásának fenntartásában van. Cink nélkül a membrán sérülékennyé, és a káros hatásokkal szemben kevésbé ellenállóvá válik, amely a sejt életképességének nagymértékű csökkenését vonja maga után.
Mint a nyomelemek legnagyobb része, a cink is kiemelkedő szerepet tölt be a szervezetben lezajló enzimatikus folyamatok szabályozásában. Ne használja ,ha túl érzékeny egy vagy több összetevőre.
Várandós,szoptatós anyáknak nem ajánlott.
Nem fagyasztható.
Tárolás:eredeti tartályban,felbontás után hűtőszekrényben, kisgyermek elől elzárva,közvetlen napfénytől védve ,száraz helyen. Természetes eredetű üledék képződése előfordulhat

Adagolás: Napi 5ml (1 teáskanál)
Összetevők
Citromsav Jód Fulvosav Szelén Aszkorbinsav Molibdén Vas Króm Cink Mangán Réz Bór
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!