Dr.Chen Lótus Lim kapszula

Dr.Chen Lótus Lim kapszula

Nincs raktáron

A testsúlycsökkentés eredményességéért .

Kosárba
EAN kód:5999561421155
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Lótus Lim kapszula Részletes leírás

Lótus Lim  étrend kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentés eredményességéért kolinnal, lótuszlevél kivonattal és zöldtea polifenollal. - 60 db

A kolin részt vesz a normál zsíranyagcserében, hozzájárul a normál májműködés fenntartásához. A zöldtea hatóanyagainak köszönhetően (polifenolok-EGCG) támogatja a testsúly-csökkentő diéta eredményességét, hozzájárul a zsírok lebontásához, segíti a testsúly kontrollt. Antioxidánsként támogatja a szervezet védekezését az oxidatív stresszel szemben. A lótusz, a készítmény meghatározó komponense a keleti kultúra és hagyomány szimbolikus gyógynövénye.

Összetevők:Kolin-bitartarát, zöldtea polifenol, zselatin, lótuszlevél kivonat. 

Aktív hatóanyagok: napi 2 kapszulára 
Kolin-bitartarát 414 mg 
Lótuszlevél kivonat 146 mg 
EGCG (zöldtea kivonatból) 150 mg 

Adagolás: naponta 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve, reggeli után és este, lefekvés előtt. 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek, várandós és szoptató anyák számára nem javasolt!  

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig. 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó. 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.