Dr.Chen Natur C-vitamin 1500mg csipkebogyóval filmtabletta

Dr.Chen Natur C-vitamin 1500mg csipkebogyóval filmtabletta

Raktáron

Az immunrendszer támogatása nyújtott hatású magas C-vitamin tartalommal.

3 205 Ft
egységár: 53,42 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561421193
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Natur C-vitamin 1500mg csipkebogyóval filmtabletta Részletes leírás

Natúr C-vitamin 1500 mg csipkebogyóval - 60db

étrend-kiegészítő

Korszerű, kettős metalizált fólia csomagolásban a hatóanyag stabilitásának védelme érdekében. Speciális technológiával előállított, nyújtott felszívódású filmtabletta, így folyamatosan látja el a szervezetet a C-vitaminnal. Magas hatóanyag tartalmú, tablettánként 1500 mg C-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához. Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, a fáradtság és kifáradás csökkentését, fokozza a vas felszívódását. Támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását.
A C-vitamint az emberi szervezet nem képes előállítani, ezért a magas hatóanyag tartalmú készítmény szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára.

Összetevők: aszkorbinsav, fényezőanyagok: hidroxi-propil-metil-cellulóz, polivinil-alkohol, csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnézium sói, sűrítőanyag: hidroxi-propil-metil-cellulóz, tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, habzásgátló anyag: szilícium-dioxid, csipkebogyó.

Aktív anyagok napi 1 tablettára: C-vitamin 1500mg (NRV 1875%), csipkebogyó 20mg.
NRV=napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

Adagolás: naponta 1 tabletta bőséges folyadékkal lenyelve.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 09. 14.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Baum Zoltánné2016. 05. 27.

  Nagyon jó