Netamin Ligetszépe olaj kapszula E-vitaminnal

Netamin Ligetszépe olaj kapszula E-vitaminnal

Raktáron

Támogatja a bőr és a kötőszövetek egészségének megőrzését .

2 871 Ft
egységár: 47,85 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885110964
Márka:Netamin
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin Ligetszépe olaj kapszula E-vitaminnal Részletes leírás

Értékes esszenciális zsírsavak forrása Támogatja a bőr és a kötőszövetek egészségének megőrzését Hozzájárul a koleszterin anyagcseréhez, valamint a szív- és érrendszer egészségéhez Támogatja az immunrendszer működését Támogatja a természetes hormonegyensúlyt Segíti a jó közérzet fenntartását menstruáció alatt

Adagolás:Felnőtteknek napi 1 lágyzselatin kapszula, lehetőleg főétkezés előtt.

Összetevők:
Ligetszépe olaj (Oenothera Biennis), zselatin, emulgeálószer (glicerin), tisztított víz, d-alfa-tokoferol.

Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!




Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 04. 21.

  Szép lesz tőle a bőr, és tényleg gyorsabban nő a haj és a köröm is. És a legfontosabb, a PMS tüneteket nálam 95%-ban megszüntette. Imádom! :)

Bankuti Katalin2017. 11. 15.

  Gyengult a hajhullasom

Anonim Felhasználó2016. 08. 26.

  Ligetszépét már régóta szedek. Jót tesz a női szervezetnek.

  Azért rendeltem ezt, mert egy ideje nem találom a Magister Doskar méhpempő + ligetszépe kapszulát. Azt jobbnak találom.

Szilvia2016. 08. 05.

  Nagyon hatásos bőr és hormon problémákra, valamint menstruációs panaszokra, valamint ebből csak egyszer egyet kell bevenni.