AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Netamin UroVital Hölgyeknek kapszula

Netamin UroVital Hölgyeknek kapszula

Márka: Netamin
3-5 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 60 db
Ezt a terméket legutóbb 11 napja vették meg.
5999885110926
Aktuális ár:
4 320 Ft
Egységár:
72,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Telefonos ügyfélszolgálat elérhető.
Rendelését telefonon keresztül is leadhatja munkanapokon 8 és 17 óra között a
+36 (1) 510 0124 telefonszámon!
A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: 33882.
Termékleírás
-    Természetes segítség hölgyeknek vizeletinkontinencia esetére
-    Tökmagkivonatot és szójacsíra-kivonatot tartalmaz
-    Klinikai vizsgálatok igazolják hatékonyságát
-    Vizeletcsöpögés, vizelet-visszatartási nehézségek, hiperaktív hólyag

A vizeletinkontinencia (vizelet-visszatartási nehézségek) életminőséget rontó, kínzó probléma. A hölgyek egymás között sem szívesen beszélnek róla, így az érintetteknek még inkább úgy tűnhet: egyedül vannak a problémával. Pedig a statisztikák nem ezt mutatják! Az Egyesült Államokban végzett átfogó felmérés alapján 4-ből 1 nő tapasztal valamilyen vizelet-visszatartási problémát már 30 és 59 éves között is.

Mi sorolható a komolyabb vizelettartási problémák közé?
-    vizeletcsepegés: általában tüsszentés, köhögés, erőteljes nevetés, fizikai aktivitás hatására
-    akaratlan vizeletvesztés: a vizeletürítés kontrolljának elveszítése
-    hiperaktív hólyag: hirtelen vizelési inger érzése, miközben a húgyhólyag még csak félig telt meg.
-    gyakori éjszakai vizelési inger: alvási nehézségek, amelyek hátterében gyakori vizelési inger áll (éjszakánként legalább 2-3 alkalom).

Kiket érinthet vizelet-visszatartási probléma hölgyek körében?
Hölgyek esetén 3 nagyobb csoportot különíthetünk el, akiket jellemzően érint ez a probléma. A 3 csoport 3 különböző életszakaszhoz köthető, melyek a következők:
1) Várandósság, szülés utáni időszak
A terhesség alatt a nők többsége tapasztal vizeletcsepegést, de sokaknál a szülés után is fennáll a probléma. Az Inko Klub Egyesület 210 fő megkérdezésével végzett kutatásában a válaszadók 92%-a szülést követően enyhe fokú inkontinenciát tapasztalt, 7%-uk pedig közepesen erőset. Minden negyedik nő még évekkel a szülés után is küzd ezzel a problémával (ezt is hívják ún. stressz inkontinenciának). 1
2) Változókor (menopauza, klimax)
A menopauza során bekövetkező hormonális változások nem csak hőhullámokat, hangulatingadozást okozhatnak, hanem vizeletcsepegést, vagy akár komolyabb inkontinenciát is.
3) Időskor
Az izmok gyengülése, a hormonális változások következtében 60 éves kort követően évről évre nő az esélye annak, hogy a kellemetlen panaszok valamelyike jelentkezzen. 70 éves kor fölött már kb. 80% az esélye annak, hogy az inkontinencia valamilyen súlyosságban rendszeres gondot okozzon.

Természetes segítség vizelet-inkontinencia esetén
Friss kutatások igazolták, hogy a tökmagkivonat és szójacsíra-kivonat együttesen hatékony segítséget nyújthatnak a hölgyeknek ebben a zavaró problémában.
A tökmagot már évezredek óta használják húgyhólyag-és veseproblémák esetén. Bizonyítottan hozzájárul az alsó húgyúti szervek egészségéhez, segít fenntartani a normális húgyhólyag működést és a vizelet normál áramlását.
A szója-izoflavonokat sikerrel alkalmazzák a klimax kellemetlen tüneteinek enyhítésére. A benne található L-argininnek tulajdonítják azt, hogy serkenti a szervezet nitrogén-oxid termelését, ami hozzásegíti a húgyhólyagot egy ellazult állapothoz. Ebben az esetben az ellazulás azt jelenti, hogy az izmok nem feszülnek, így megnő a húgyhólyag vizelettartó kapacitása.

Milyen változásokról számoltak be, akik a tökmagkivonat és szójacsíra-kivonat kombinációját alkalmazták inkontinencia problémájukra?
Egy 2001-es Japán kutatásba 39 hölgyet vontak be, akik már túlvoltak a menopauzán és inkontinencia problémákkal küzdöttek. Tökmagkivonatot és szójacsíra-kivonatot kaptak 6 héten át, majd az alábbi tünetek alakulását figyelték náluk:2
-    a vizeletinkontinencia gyakorisága
-    vizelés gyakorisága a nap folyamán
-    vizelés gyakorisága az éjszaka folyamán
-    alvás nyugodtsága
Az eredmények megdöbbentőek voltak! Az első héten az alanyok átlagosan napi 7,3 kisebb-nagyobb inkontencia „balesetről” számoltak be. Hat hét elteltével ez a szám 1,5-re csökkent. 79%-os javulás!
A vizelés általános gyakorisága is jelentősen csökkent, ahogy az inger miatti éjszakai ébredések is. Az első héten még csak az résztvevők 16%-a nyilatkozott úgy, hogy nyugodtak az éjszakái, a 6. hét után ez a szám 60%-ra emelkedett.
A kutatási időszak végén a résztvevők 3/4-e egyértelműen úgy nyilatkozott, javulást tapasztalt helyzetét illetően.

A Netamin UroVitál ezekre a klinikai kísérletekre alapozva születetett meg. Aktív hatóanyagai a tökmagkivonat és szójacsíra-kivonat, abban az arányban, ahogy a tudományos eredmények indokoltnak látják.

Szedés:
Felnőtteknek napi 2 kapszula, lehetőleg étkezés közben.
A termék szóját tartalmaz.
Tudnivalók
Hatóanyag    A napi adag tartalmaz
(2 kapszula)    NRV%*
Tökmagkivonat    520 mg    -
Szójacsíra-kivonat (40% izoflavon)    80 mg    -
*NRV% Felnőttek számára ajánlott napi érték százaléka.

Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (3)
2018-06-18 09:31:25
Pozitívum: Még most kezdtem el szedni, remélem meglesz a hatása.

2016-12-19 15:35:16
Negatívum: 18 kapszula után...még semmi eredmény..több idő kell,hogy értékelni lehessen-gondolom
2016-07-27 14:33:42
Pozitívum: még nem tudok véleményt adni mert most kezdtem szedni.De később igen.