Natura Stabark növényi zselésítő por 50 g

Natura Stabark növényi zselésítő por 50 g

Raktáron

A stabark teljesen növényi alapanyagokból összeállított zselésítő a tudatosan táplálkozók számára. Felhasználható zöldségekből párolt, vagy főzőtt kocsonyához, lekvár, vagy dzsem készítésénél. .

990 Ft
egységár: 19,8 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997848514101
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura Stabark növényi zselésítő por 50 g Részletes leírás

Felhasználható 0,5 %-os arányban dzsem, gyümölcstorta, zöldség- és  gyümölcskocsonya készítéséhez. A gyümölcs + cukor együttes tömegének 0.5 % át kell a Stabarkból használni. Például 4500 g gyümölcs és 500 g cukor + 25 g Stabark.

Dzsem  készítése: A zselésítő keveréket a tökéletes oldódás érdekében a cukorral alaposan elkeverjük és a gyümölcshöz forrás közben hozzáadjuk. Ezután még 2-3 percig főzzük, majd üvegbe töltjük.
A zselésítés min. 75 °C hőmérsékleten jön létre. Hidegen nem működik!

Összetevők:kukoricakeményítő, sűrítő anyag (guar gumi, xantán-gumi és szentjánoskenyér liszt.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.