AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Elyth Kineziológiai Szalag
Elyth Kineziológiai Szalag
Elyth Kineziológiai Szalag
  • Elyth Kineziológiai Szalag
  • Elyth Kineziológiai Szalag
  • Elyth Kineziológiai Szalag

Elyth Kineziológiai Szalag

Márka: Elyth
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
4260055420925
Aktuális ár:
4 647 Ft
Egységár:
4 647,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
standard (5cm x 5m) kiszerelésű kinesiology szalag

Az ELYTH kineziológiai tapasz kiválóan tapadó, hosszanti irányban rugalmas ragasztószalag, 100% pamut hordozóanyagra hullámszerűen felvitt bőrbarát, akril ragasztó réteggel.
Légáteresztő, vízálló, gyorsan száradó. Az ELYTH S Kineziológiai Tape több napig (3-5) a bőrön marad. Széles termékskálában kapható.

Nagy sikerrel használtak az ELYTH kinesiology tape-t és krémeket a német sportolók a 2008-as pekingi olimpián, többek között a az olimpiai aranyérmet szerző német gyeplabda válogatott tagjai.

Megfigyelhető volt az ELYTH kineziológy tape figyelemre méltó ragadás a és stabilizáló képessége, még extrém körülmények között is, mint például az eső, a magas hő- és páratartalom. Kiváló minőségű kinesiology szalag, prémium kinesio tapasz, kineziológiai tapasz!

Az ELYTH Kineziológiai Szalag a profik választása!

Mint fentebb olvashatta az ELYTH Kinesiology Tape többszörösen bizonyította hatását, prémium kategóriás kinezológiai szalag, kiváló minőségű kinesiology szalag. Tehát ha kiváló, prémium minőségű kinesiology tapet keres, ha biztosra akar menni, ha szeretne egy tartós (megfelelő felhelyezés szükséges!) és erős, prémium minőségű, már bizonyított kinesiology tapaszt keres, ha Ön profi sportoló vagy aktívan sportol, akkor válassza az ELYTH S Kineziológiai Szalagot!
 
Ha hobbi szinten sportol vagy hétköznapi használatra van szüksége kinesiology tapaszra, akkor elegendő Önnek az olcsóbb kinesiology tape is. Ne hagyja magát becsapni, sok kinesio-tape (Tape ragasztó spray nélkül) csak hétköznapi használatra alkalmas!

Ha aktívan sportol és/vagy ha profi sportoló NE bízza magát a véletlenre, válassza az ELYTH S Kineziológiai Szalagot!

Az ELYTH S Kineziológiai Szalaghoz nem szükséges Tape ragasztó spray használata, még igen komoly igénybevétel esetén sem!

ELYTH Kinesiology Tape (kineziológiai szalag, kineziológiai tapasz) a PROFIK VÁLASZTÁSA!