Cosmetic Plant Lift Up Éjszakai Ránctalanító Krém

Cosmetic Plant Lift Up Éjszakai Ránctalanító Krém

Nincs raktáron

normál/száraz bőrre A gazdag összetételű krém táplálja és regenerálja az arcbőrt, enyhíti a ráncokat, így ébredéskor a bőr feszes, sugárzó, kipihent. A krém fő alkotóeleme, a hialuronsav, növeli a kötőszövet vízvisszatartó erejét, rugalmasabbá teszi a bőrt, csökkenti a ráncok mélységét és óvja a bőr egészségét.

Kosárba
EAN kód:5943054402251
Márka:Cosmetic Plant
Kiszerelés:50 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cosmetic Plant Lift Up Éjszakai Ránctalanító Krém Részletes leírás

normál/száraz bőrre

A gazdag összetételű krém táplálja és regenerálja az arcbőrt, enyhíti a ráncokat, így ébredéskor a bőr feszes, sugárzó, kipihent.
A krém fő alkotóeleme, a hialuronsav, növeli a kötőszövet vízvisszatartó erejét, rugalmasabbá teszi a bőrt, csökkenti a ráncok mélységét és óvja a bőr egészségét. A gyártó által végzett klinikai tesztek valós ránctalanító hatást mutattak ki, a krém már 4-8 hetes rendszeres használat után 14%-kal növeli a bőr rugalmasságát és 10%-os mértékben csökkenti annak egyenetlenségeit.

A RiboxylTM elősegíti a hialuronsav, kollagén, elasztin bőrben való felszívódását, így a bőr rugalmassá és ragyogóvá válik. A LIFTONIN®-XPRESS egy innovatív összetevő, a Vörös-tengerben honos Porphyridium Cruentum alga azonnali lifting hatású kivonata, mely a bőr felszínén feszesítő és ráncfeltöltő filmet képez. A magnólia kivonat antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású.

Az A-vitamin elősegíti a sejtek megújulását, az F-vitamin serkenti a sejtfal regenerálódását, míg az E-vitamin rugalmassá teszi és hidratálja a bőrt. A BIO olíva olaj, BIO argán olaj, a szőlőmag-olaj, napraforgó-olaj és kakaóvaj vitamintartalmával regenerálja és bársonyossá varázsolja a bőrt.

Használati utasítás:
Körkörös mozdulatokkal kenje a krémet minden este vigye az arc, a nyak és a dekoltázs tiszta bőrére.
A bőr optimális ápolása érdekében használja az azonos termékcsaládba tartozó Nappali ránctalanító krémet.

Cosmetic Plant Lift Up Éjszakai Ránctalanító Krém Terméktulajdonságok

Összetevők:0% parabén, paraffin

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.