AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Novo C Immun Liquid Liposzómás Folyékony C-Vitamin

Akciós! Novo C Immun Liquid Liposzómás Folyékony C-Vitamin

Márka: Novo C Immun
2-3 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 136 ml
Ezt a terméket legutóbb 13 napja vették meg.
5997367702751
Eredeti ár:
4 882 Ft
Aktuális ár:
4 150 Ft
Megtakarítás:
732 Ft (15%)
Egységár:
30,51 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető.
Rendelését telefonon keresztül is leadhatja munkanapokon 8 és 17 óra között a
+36 (1) 510 0124 telefonszámon!
A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: 34054.
Termékleírás
A Novo C immun® attól különleges, hogy a C-vitamint liposzómális formában tartalmazza. A készítményben az eredetileg vízoldékony C-vitamint egy természetes burok veszi körül, melynek köszönhetően a C-vitamin zsírban oldódóvá válik. Így a szervezet könnyebben raktározza, és a „becsomagolt” C-vitamin a megfelelő helyre, a sejtbe kerül. A dózis akár csökkenthető is, mert a hatóanyag eljut oda, ahol ténylegesen hatnia kell.

A Novo C immun® C-vitamin tartalma kiválóan hasznosul, és a szervezet számára magas C-vitamin szintet biztosít. Természetes napraforgó lecitinnel készült, így szójára érzékenyek is fogyaszthatják. A folyadék formának köszönhetően könnyen és egyénileg adagolható.

A liposzómális C-vitamin a C-vitamin és természetes anyagok, ún. foszfolipidek okos kombinációja. A gyártási folyamat során ezek a foszfolipidek egy burkot alakítanak ki a C-vitamin molekulák körül. Ez az ötlet alapvetően a természettől származik.

Az anyatejben a tápanyagokat szintén ilyen természetes foszfolipid burok veszi körül, azért, hogy a babák szervezete a lehető legjobban tudja azokat hasznosítani. Ez a burok ugyanis védőburkot nyújt a vitamin számára az emésztési folyamat során, és lehetővé teszi a kiváló hatékonyságú felszívódást.
Összetevők

Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!