Netamin Maca Gyökér kivonat kapszula 500 mg (60 kapsz.)

Netamin Maca Gyökér kivonat kapszula 500 mg (60 kapsz.)

Raktáron

Támogathatja a fizikai és szellemi teljesítményt.

3 677 Ft
egységár: 61,28 Ft / kapszula
Kosárba
EAN kód:5999887317545
Márka:Netamin
Kiszerelés:60 kapszula
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin Maca Gyökér kivonat kapszula 500 mg (60 kapsz.) Részletes leírás

Netamin Maca Gyökér kivonat kapszula 500 mg 60 db kapszula

• Maca gyökér 4:1 arányú kivonata – 100% növényi termék!
• A napi adag (1 kapszula) 2000 mg Maca gyökér pornak felel meg
• Fokozhatja a női termékenységet
• Segíthet növelni a spermiumok mennyiségét és mozgékonyságát
• Támogathatja mind a férfi és női nemi működést
• Pozitívan hathat a hormonrendszerre

A maca gyökér egy olyan, tradicionálisan a termékenység javítására és a hormonrendszer kiegyensúlyozására használt gyógynövény, amit a mai napig nagy sikerrel használnak világszerte. Nők és férfiak egyaránt élvezhetik jótékony hatásait, melyekről napjainkban már egyre több tudományos kutatási eredmény is tanúskodik.
Maca gyökér – az inkák szuperétele, amelynek erejét a modern tudomány is megerősítette
A Maca (Lepidium meyenni) egy gyökérzöldség, ami a közép-perui Andokban fejlődik kemény körülmények között, 4000 méter magasság fölött. Ezzel a Maca gyökér a világ egyik legmagasabban termő növénye! Már évezredek óta használják: az inkák ősi szuperétele volt, amit az energia, az állóképesség és a termékenység fokozására fogyasztottak.
A Maca gyökeret a perui őslakosok régóta igen értékes növényként tartják becsben. Rengeteg tápanyaggal (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, szénhidrátok) megújítja, felfrissíti, új életerővel tölti fel a szervezetet. Úgy gondolják, hogy javítja a szellemi teljesítményt, ezért "perui ginzengnek" is szokás nevezni. Már a perui bennszülött lakosok is erős vágyfokozónak tekintették, és a szexuális funkció, illetve a termékenység javítására is alkalmazták – ezt pedig azóta a tudományos eredmények is megerősítették.
Az utóbbi évek tudományos kutatásai alapján valóban igaz lehet, hogy a Maca gyökér férfiaknál és nőknél egyaránt javíthatja a szexuális teljesítményt és szexuális vágyat, támogathatja mind a férfi és női nemi működést, fokozhatja a női termékenységet, segíthet növelni a spermiumok mennyiségét és mozgékonyságát is, ráadásul a fizikai erőnlét fenntartásában is segítségünkre lehet.

Alkalmazás:
Naponta egy kapszula étkezés előtt, bő folyadékkal, szétrágás nélkül lenyelve.

Összetevők:
maca gyökér kivonat, növényi kapszula, csomósodást gátló (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), maltodextrin.
A termék 100% növényi eredetű, beleértve a kapszulahéjat is. Egy doboz 60 db kapszulát tartalmaz.

Hatóanyagok:
Minden egyes kapszula 500 mg-ot tartalmaz maca gyökér 4:1 arányú kivonatából, azaz 2000 mg Maca gyökér pornak megfelelő mennyiséget.

Ogyéi szám: 20389/2018

Netamin Maca Gyökér kivonat kapszula 500 mg (60 kapsz.) Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 07. 30.

  Sem

Anonim Felhasználó2019. 03. 14.

  próbálom, jónak tűnik