Herbex Királydinnye Tea

Herbex Királydinnye Tea

Nincs raktáron

A Herbex királydinnye tea a legkiválóbb gyógynövény alapanyagokat tartalmazza és nem tartalmaz mesterséges ízesítőt, valamint aroma anyagokat. A királydinnyét (Tribulus terrestris) az elmúlt évszázadokban a legkülönbözőbb kultúrák használták.

Kosárba
EAN kód:8586004534793
Márka:Herbex
Kiszerelés:1 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbex Királydinnye Tea Részletes leírás

A Herbex királydinnye tea a legkiválóbb gyógynövény alapanyagokat tartalmazza és nem tartalmaz mesterséges ízesítőt, valamint aroma anyagokat.
A királydinnyét (Tribulus terrestris) az elmúlt évszázadokban a legkülönbözőbb kultúrák használták.
A görögök vizelethajtóként és vágyfokozóként, az észak-amerikai indiánok gyulladásellenes gyógyszerként, a hagyományos kínai orvoslásban máj-, vese- és szív-, illetve érrendszeri betegségek ellen alkalmazták. Manapság elsősorban vágyfokozóként ismerik.

Elkészítés:
Egy filtert leforrázzuk kb. 300 ml forró vízzel és 15 percig állni hagyjuk. Az elkészült italt langyosan fogyasszuk. Naponta maximálisan 1x fogyasztható. Hosszútávon ne fogyassza!

20 filtert tartalmaz

Herbex Királydinnye Tea Terméktulajdonságok

Összetevők:királydinnye

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 12. 25.

  kiválo