All-co kókuszvirágcukor 500 g

All-co kókuszvirágcukor 500 g

Raktáron

A kókuszpálma virág nektárjából készült tradicionális ázsiai édesítőszer, mely ma az egyik leginkább ajánlott cukorfajta. Számtalan jótékony egészségügyi hatása miatt „csodacukornak” is nevezik. .

1 342 Ft
egységár: 2,68 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886395049
Márka:All-coco
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

All-co kókuszvirágcukor 500 g Részletes leírás

A kókuszpálma virág nektárjából készült tradicionális ázsiai édesítőszer, mely ma az egyik leginkább ajánlott cukorfajta. Számtalan jótékony egészségügyi hatása miatt „csodacukornak” is nevezik.

Vegán, gluténmentes, alacsony glikémiás indexű (35) természetes édesítőszer. A szervezetben lassan szívódik fel és nem emeli meg nagyon a vércukor szintet.

Rendkívül kellemes aromájú, enyhén karamelles ízű természetes édesítő. Magas B-vitamin forrás, bőven található benne kálium, magnézium, cink, vas, valamint 16 féle aminosav.

A kókuszvirág nektárjából készült kókuszcukor feldolgozása az elmúlt több, mint 5000 év alatt mit sem változott.
A kinyílatlan torzsavirágzatoka,t melyeket hüvelyszerű burok véd betakarítják, majd vágást ejtenek rajtuk, amiből édes nedv kezd kifolyni. (Egy virágzatból akár napi 4 liter is.) Ezt a nedvet bambusztárolókba gyűjtik, majd hatalmas wokokban kíméletes hőfokon szárítják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1,B2, B3, B6 vitamin, a kálium, magnézium, cink, vas, valamint a 16 féle aminosav nagy része nem vész el, ezért ezek a kókuszvirág cukor fogyasztásával bekerülnek a szervezetünkbe. Glikémiás indexe csupán 35 (a répacukoré 100). Energiatartalma 300kcal/100g.

Fogyasztható közvetlenül édesítőként, használható sütéshez, főzéshez egyaránt.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.