Grapoila keleties olajkeverék 250 ml

Raktáron

A Grapoila kiemelt partnere, a salátáiról híres Eisberg azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy fejlesszünk olyan olajkeveréket, mely egy vegetáriánus finomságuk, a Csicseri Salátat ízeit hivatott kiteljesíteni.

1 504 Ft
egységár: 6,01 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999566673252
Márka:Grapoila
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Grapoila keleties olajkeverék 250 ml Részletes leírás

A Grapoila kiemelt partnere, a salátáiról híres Eisberg azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy fejlesszünk olyan olajkeveréket, mely egy vegetáriánus finomságuk, a Csicseri Salátat ízeit hivatott kiteljesíteni. A számukra megálmodott Keleties olajmix nemcsak az Eisberg saláták fogyasztóit, hanem a világ leghíresebb ételkóstoló versenye, a londoni Great Taste zsűrijét is elvarázsolta, akik egyből két csillaggal jutalmazták ezt a kivételes ízharmóniát. A szezámmag- és kukoricacsíra-olaj aranysárga keverékét nemes egyszerűséggel „isteninek” titulálták a zsűritagok, akik a kellemes ízvilágú, édes, sós, zsenge, „zöld” beütésű olajat szívesen látnák viszont, használnák a saját konyhájukban is. A Keleties olajmix sajátossága, hogy nemcsak saláták ízesítésére szolgálhat, de komponenseinek „hőtűrő-képessége” miatt sütéshez is kiváló, így különleges ízt kölcsönözhet a keleti konyha ételeinek, wokban sült finomságoknak. Itt az alkalom, hogy te is megkóstold újdonságunkat!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.