AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
bezár [x]
A(z) Peak HMB aminosav tabletta jelenleg nem rendelhető.
Helyette ajánljuk figyelmébe az alábbi - hatóanyag-tartalomban és összetételben leginkább hasonlító - termékeinket:

Peak HMB aminosav tabletta

Márka: Peak
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 90 db
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5453001850696
Aktuális ár:
8 502 Ft
Egységár:
94,47 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
HMB aminosav - edzés alatt vagy stesszes időszakokra

Jellemzés: A HMß (Beta-Hidroxi-Beta-Metilbutirát) az L-Leucin deriváltja, mely (hasonlóan a BCAA\'khoz, mely szintén tartalmaz Leucint) az edzések, vagy stressz szituációk alatt védi az izomzatot a leépítő folyamatoktól (tehát antikatabol hatású), és javítja az energia cserét (VO2-Max), az izomzatépítést, és a zsírlebontás sebességét a szervezetben. A HMß-t jól kombinálhatjuk creatin tartalmú kiegészítők szedésével, mert a creatin-foszfát beépülését elősegíti, ezzel szintén javítva a az erő-, és izomzatfelépítést. A HMß extrém intenzíven edző sportolók számára nagyon hatékony az előbb leírt tulajdonságai miatt.


Ajánlott adagolás:3x1 tabletta ajánlott számodra naponta reggel, délben és este.

Eltarthatóság: 2 évig - felbontás után száraz helyen kell tárolni.

Kiszerelés: 90 db 1400 mg-os tabletta van egy dobozban. Nettó súly: 126 g

Termékleírás: Tabletta kálcium-hidroximetilbutiráttal.

L-leucin származék, mely a BCAA-khoz hasonlóan, az edzések alatt, vagy stressz szituációkban védi az izomzatot a leépüléstől, az energiacserét fokozza, valamint az izomzatépítést, és a zsírégetést fokozza. Idővisszatartásos formula!
Mit tegyél, hogy a felépített izmaidból a lehető legkevesebbet veszíts?

A megoldás a HMB. De mi az a HMB?

A HMB a Béta-hidroxi Béta-metilbutirát, amely az esszenciális aminosav, a leucin metabolitja. A HMB-t L-leucinból állítják elő. Hasonló funkcióval bír, mint a leucin, de elsődleges célja az hogy meggátolja az izmok lebontását. A HMB elősegíti a sovány izomtömeg felépítését és a zsírvesztést.

A HMB jelentősen csökkenti az intenzív edzés során természetes katabolikus folyamatokat. Segíti az izomtömeg felépítését (5-10%) és a zsír leadást minimális izom veszteség mellett.
Tudtad, hogy évente 5 - 10 %-kal több izomtömeg építhető fel a HMB segítségével, mint anélkül?

Más szóval, ha 2 kg izomtömeget építettél fel HMB nélkül, akkor kb. 2,1 - 2,2 kg-nyi tömeget tudtál volna HMB-vel. Ez az arány 10 kg HMB nélküli felépített izomtömeg esetén, HMB-vel 11 - 12 kg izomtömeg felépítése lett volna.
Az nem elég ha leucin tartalmú kiegészítőt fogyasztasz?

Mindössze 3 - 5%-nyi elfogyasztott l-leucin alakul HMB-vé a szervezetben, tehát ennek megfelelően 3 g HMB alakul kb. 60 - 100 g leucinból. Ezért jobban jársz, ha egyéb leucin tartalmú kiegészítőid mellé egy HMB készítményt is veszel.

Tehát mit várhatsz el a HMB-től?

Szálkás izomtömeg megtartása, illetve elősegítése (szálkásításkor is ajánlott)
Folyamatos, hosszú ideig tartó szedés esetén az az erős antikatabolikus hatás miatt bekövetkező tiszta izom növekedés.
Folyamatos erőszintnövekedés, ami 4-8 hét múlva érezhető

Kezdő sportoló vagyok, nekem is ajánlott szedni?

A HMB tökéletes profi és kezdő sportolók számára egyaránt, akiknek különösen intenzív edzéseik miatt segítségre van szükségük. Lazább edzéseknél a hatás nem olyan szembetűnő.
A HMB rövid leírása

A HMB-t az esszenciális aminosav L-leucinból állítják elő. A HMB hasonló funkcióval bír, mint a leucin, de elsődleges célja az hogy meggátolja az izmok lebontását. A HMB elősegíti a sovány izomtömeg felépítését és a zsírvesztést.
"Verrasztó Dávid vagyok, Európa bajnok ,többbszöros EB érmes és 2x-es vilàgbajnoki 6. helyezett úszó. Régóta használom es szeretem a termékeiteket ,amikkel nagyon meg vagyok elégedve. Különösen az Ecdysone, a HMB, és a Ribose hatása volt látványos. Fehérjepor és aminosavak nélkül nem lehetséges erőt, állóképességet növelni. Az úszás tiszta sport, azaz csak és kizárólag a fizikai teljesítményed, és a számok, az időeredményed számít. Nem a külsőre megyünk, de a teljesítőképességed és a külsőd egy rendszer - ha az egyik javul, a másik is. A spenót kivonatra szükségem van, hiszen az Ecdysone antioxidáns is, ha nem bírom a strapát, nem csak a fizikai erőben segít, hanem az általános fizikai állapotomat is javítja. A HMB-t pedig szeretem. - Verrasztó Dávid, Európa-bajnok úszó

A HMB funkciója és hatása

A HMB egy mono kiegészítő, aminek a hatása nagyban függ a táplálkozási szokásaidtól és egyéb étrend-kiegészítőidtől (fehérje, kreatin, aminosavak stb). A HMB jelentősen csökkenti az intenzív edzés során természetes katabolikus folyamatokat. Segíti az izomtömeg felépítését (5-10%) és a zsír leadást minimális izom veszteség mellett.

A HMB tökéletes profi és kezdő sportolók számára egyaránt, akiknek különösen intenzív edzéseik miatt segítségre van szükségük. Lazább edzéseknél a hatás nem olyan szembetűnő. A HMB kivonható grapefriutból, lucerból és harcsából is, de főként l-leucinból állítják elő. Ellenben ez nem tartalmaz elegendő mennyiséget, így kiegészítőkkel pótolni kell.

A HMB az L-Leucin származéka, ezért hasonlóan antikatabol (izomzatvédő), illetve anabol (izomzatépítő) hatású a szervezetben, mint a leucin. A HMB segít megelőzni az intenzív edzés okozta izomleépülést. Az edzés során a szervezet izomfehérje bontással is extra energiához jutni. A HMB azonban helyre állítja az izmokat és optimalizálja a nitrogén egyensúlyt. A HMB optimalizálja az energia anyagcserét és stimulálja a testzsír leépítést.

Mindössze 3 - 5%-nyi elfogyasztott l-leucin alakul HMB-vé a szervezetben, tehát ennek megfelelően 3 g HMB alakul kb. 60 - 100 g leucinból. Ennek következtében a több HMB bevitele még nagyobb hatékonysággal jár.

A HMB kiválóan lehet kreatin tartalmú kiegészítőkkel kombinálni, mert segíti a kreatin-foszfát beépülését, így az izomzatépítés gyorsabbá válik. A HMB karnitinnel kombinálva is hatékony, mert segíti a zsírsavak elszállítását a mitokondriumokba, ahol elégnek.

Összegzésképpen elmondhatjuk, hogy évente 5 - 10 %-al több izomtömeg építhető fel a HMß-vel. Más szóval, ha 2 kg izomtömeget építettél fel HMB nélkül, akkor kb. 2,1 - 2,2 kg-nyi tömeget tudtál volna HMB-vel. Ez az arány 10 kg HMB nélküli felépített izomtömeg esetén, HMß-vel 11 - 12 kg izomtömeg felépítése lett volna.

Figyelem: A HMB más, mint a Createston, nem All-in-one formula, hanem egy speciális kiegészítő, mely az évi izomtömeg növekedését 5 - 10%-al gyorsítja. Mindent összevetve azonban megfelelően kell táplálkoznod, és lehetőség szerint további kiegészítőket szedned, hogy adott legyen az összes alapvető fontosságú tápanyag az optimális erő-, és izomnövekedés érdekében.
Tudnivalók
Tápértékek 100 g-ban adagonként (3 tabletta)

Energia / /

Fehérje / /

Szénhidrát / /

Zsír / /Összetevők 100 g-ban adagonként (3 tabletta)

Kálcium-hidroximetilbutirát 90,0 g 3.750 mg

ebből hidroximetilbutirát 71,4 g 3.000 mg
Összetevők
Kálcium-hidroximetilbutirát, mikrokristályos cellulóz, hordozóanyag: magnéziumsztearát.
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!