Netamin Goji kapszula

Netamin Goji kapszula

Nincs raktáron

A goji bogyó hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez.

Kosárba
EAN kód:5999887317088
Márka:Netamin
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin Goji kapszula Részletes leírás

A goji bogyó egy antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és egyéb nyomelemekben bámulatosan gazdag gyümölcs. Fogyasztása pozitívan hat a szem egészségére, a szív- és érrendszerre, az immunrendszerre, a vércukorszintre és a bőr szépségére is. Ennek a kivételes gyümölcsnek a tiszta, préselt, porított verzióját tettük minden egyes kapszulába.

Ázsiában már évezredek óta élvezik az emberek a goji fantasztikus egészségvédő hatásait – a Netamin jóvoltából most már Te is megteheted!

A goji ereje, ismerd meg Te is a szuperbogyó titkát!

A goji bogyó (más néven farkasbogyó, líciumgyümölcs) Ázsiában különösen nagy becsben tartott gyümölcs: a hagyományos keleti gyógyászat már több mint 6000 éve használja. A Távol-Keleten generációról generációra száll a goji bogyó titka, de sokáig rejtve maradt más kontinensek előtt. Az elmúlt években szerte a világon kutatók sora kezdett el foglalkozni a goji bogyó erejével.
Mára már Európában is valódi „szuperélelmiszerként” tartják számon.

Szokás szuperbogyónak vagy csodabogyónak is hívni, és nem véletlenül, hiszen csordultig tele van hasznos tápanyagokkal.
A goji többek között:
•    A-, B1-, B2-, C- és E-vitamint
•    több mint 15% fehérjét,
•    21 esszenciális ásványi anyagot (pl. vas, kálium, kalcium, cink, magnézium, szelén),
•    18-féle aminosavat,
•    nagy mennyiségű béta-karotint és zaxanthint is tartalmaz.

A goji bogyó C-vitamin tartalma többszöröse a narancsénak, ezenkívül több béta-karotin található benne, mint a répában és több vas, mint egy steak-ben.

Dr. Earl Mindell kanadai táplálkozástudós szerint „a goji bogyó jótékony hatásai az egészségmegőrzés, a jólét fenntartása és az öregedésgátlás terén erősebbek, mint bármely más tápláléké, gyógyszeré vagy étrend-kiegészítőé, mellyel az elmúlt 40 évben találkoztam”. 1


A goji bogyó jótékony hatásai

Stressz, rohanás, betegségek, tápanyaghiány – ezek sajnos mind gyakori jellemzői a modern életnek. Emiatt bármikor ​előfordulhat, hogy nincs energiánk, fáradékonyak vagyunk, nem tudunk koncentrálni és alapvetően rossz a közérzetünk.

A modern korban mindenki szeretné szervezete vitamin- és ásványi anyag szintjét megnövelni, ám valljuk be, csak nagyon kevesen tudjuk ezt napi szinten, pusztán étkezés útján biztosítani. A goji bogyó a természet egyik legnagyobb ajándéka, mivel koncentrált formában tartalmaz rengeteg olyan nélkülözhetetlen tápanyagot, melyek segítenek egészségünket megőrizni, a betegségeket elkerülni.


A goji fogyasztása számtalan pozitív élettani hatással jár


•    Erősíti a szervezet immunrendszerét: a goji-ban nagy mennyiségben található C-vitamin, különböző antioxidáns vegyületek és poliszacharidok, ezeknek köszönhetően fokozza a szervezet természetes védekezőképességét a baktériumokkal és kórokozókkal szemben.

•    Támogatja a szem egészségét, javíthatja a látást: a goji gazdag úgynevezett karotinoidokban, többek között alfa- és béta-karotint, valamint zeaxanthint is tartalmaz. Ezek létfontosságú szerepet töltenek be a szem egészségének megóvásában, a látásproblémák javításában és az időskori rendellenességek, mint a makula degeneráció és a szürkehályog megelőzésében.

•    Csökkenti a vércukorszintet: A goji bogyó glikémiás indexe alacsony, ezért cukorbetegek is nyugodtan fogyaszthatják. A kezdeti kutatások biztatóak a vércukorszintre gyakorolt hatása tekintetében is: egy 2004-ben publikált tanulmány eredménye szerint a goji – a benne lévő poliszacharidoknak köszönhetően – jelentős mértékben képes a vércukorszintet csökkenteni.

•    Rendkívül erős antioxidáns, öregedésgátló: A goji az ismert gyümölcsök közül egyik leggazdagabb forrása az antioxidáns vegyületeknek (polifenolok, flavonoidok, karotinoidok, antioxidáns vitaminok, stb.). Az antioxidánsok a szabad gyökök káros hatásai ellen védik a szemet, a bőrt és egész testünket, meggátolva a betegségek kialakulását és az öregedést. A kínai Ninghszia tartományban, ahol naponta fogyasztják, az öregek egészségesebbek és energikusabbak, mint hasonló korú nyugati társaik, illetve 16-szor több a százéves vagy annál idősebb ember, mint az ország többi részében.

•    Szabályozza a vérnyomás és koleszterin szintjét: A goji-ban található ciperon egy úgynevezett szeszkviterpén, ami bizonyítottan jótékonyan hat a szívre és a vérnyomásra. A goji poliszacharidokat is tartalmaz, melyeknek koleszterinszint-csökkentő tulajdonságait több kutatás is megfigyelte már.

•    Megvédi a bőrt a Nap káros hatásaitól: A béta-karotinok egyik közismert forrása a répa, ám a goji bogyó még a répánál is többet tartalmaz belőlük. A béta-karotin hozzájárul a bőr egészségének fenntartásához, megvéd a bőrbetegségek ellen, illetve véd az UV-sugarak káros hatásai, például a bőrrák kialakulása ellen is.

•    Javíthatja az emésztést és a közérzetet: Egy 2008-ban publikált klinikai vizsgálat eredménye alapján a goji-t szedő emberek érezhető javulást észleltek az energiaszint, a sportteljesítmény, az alvás minősége, a mentális fókusz, illetve a nyugalom- és boldogságérzet terén. A goji emellett csökkentette a fáradtság és a stressz hatásait, valamint javított az emésztésen is.

Felnőtteknek naponta 1 kapszula, bő folyadékkal, lehetőleg mindig ugyanazon napszakban.

Termék összetétele:
préselt goji gyümölcs porítva, bevonó (zselatin), csomósodást gátló (magnézium-sztearát)
 

 

Netamin Goji kapszula Terméktulajdonságok

Összetevők:Préselt goji gyümölcs porítva



Hatóanyag:Préselt goji gyümölcs porítva

Netamin Goji kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 11. 15.

  Sokféle vitamin, ….van benne,ami a szervezet működéséhez,az egészséghez szükséges.

anonim2018. 06. 07.

  -

Anonim Felhasználó2018. 01. 23.

  Még korai lenne véleményt alkotni

Anonim Felhasználó2017. 10. 05.

  Természetes alapú tökéletes immunerősítő.

Judit2017. 08. 03.

  Jobb a közérzetem.

GKatalin2017. 07. 14.

  Még nem tudom a hasznosságát értékelni, mert egy régebbi hasonlót szedtem.. Biztos vagyok benne, hogy jó, hiszen az összetevői önmagáért beszélnek, ezért is rendeltem meg. Köszönöm!

  Nincs ilyen

Tünde2016. 12. 13.

  Apró mérete miatt könnyen bevehető.