Medicura Noni 100% Bio gyümölcslé

Raktáron

A polinéziai gyógyítók, a kahunák évszázadok óta alkalmazzák a nonit, ezt a szelíd és sokoldalú „gyógyszert”. A Csendes-óceán szigetvilágában különös becsben tartják, és – mint a kutatások bebizonyították – nem véletlenül.

3 710 Ft
egységár: 11,24 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4035129005007
Márka:Medicura
Kiszerelés:330 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Medicura Noni 100% Bio gyümölcslé Részletes leírás

A polinéziai gyógyítók, a kahunák évszázadok óta alkalmazzák a nonit, ezt a szelíd és sokoldalú „gyógyszert”.
A Csendes-óceán szigetvilágában különös becsben tartják, és – mint a kutatások bebizonyították – nem véletlenül.
Nagy mennyiségű proxeronint tartalmaz, 800x annyit, mint az ananász. Ezt a tápanyagot az emberi szervezet xeroninná alakítja át, olyan anyaggá, amely nélkülözhetetlen az anyagcsere folyamatok zavartalanságához.
A xeronin serkenti a „boldogsághormonok”, az endorfinok elválasztását; ezek azok a testünkben termelődő vegyületek, amelyek jó hangulatunkról gondoskodnak.
Egy kísérlet bebizonyította, hogy a noni gyümölcs kivonatának nagy adagja hatásában megfelel a morfiumszulfát 70%-ának, és még függőséget sem alakít ki. Ezenkívül képes megkötni a szerotonint, ezért segít a depressziósokon, és sikeresen alkalmazható a drog-, alkohol- vagy nikotinelvonási tünetek esetén is.
A noni gyümölcs egy másik hatóanyaga, a skopoletin, a szív- és keringési rendszerre gyakorol jó hatást, illetve gyulladás gátló tulajdonságai miatt segít allergia esetén, míg a damnacanthal gátolja a rákos sejtek növekedését.”Természetgyógyász Magazin 2001. április"
A trópusi országokban élő fa termését már 2000 éve is használták számos betegség gyógyítására.
Afrikában elsősorban hashajtó, általános salaktalanító szerként tartják számon, Indiában főleg vitalizáló-, vágyfokozó szerként alkalmazzák, Ausztráliában az asztma, allergia, megfázások legfőbb gyógyírja, Közép-Amerikában pedig gyulladások, fejfájás, reuma és daganatos betegségek kezelésére ajánlják. A nyugati országok figyelme csak a 90-es évek elején fordult felé, miután több meghökkentő gyógyulási esetet tapasztaltak a gyümölcs fogyasztását követően. A kutatások során eddig több mint 100 bioaktív hatóanyagot azonosítottak, köztük számos vitamint, aminosavat, enzimet, alkaloidot, flavonoidot, nyomelemet, ásványt és többszörösen telítetlen zsírsavakat. Ezek együttes aktivitásának köszönhető immunerősítő és sejtregeneráló hatása.

A leggyakoribb 10 ok, amiért 100%-os Noni italt fogyasztják:
- Depresszió ellenes céllal.
- Szervezet felerősítési céllal.
- Teljesítőképesség fokozási céllal.
- Számítógép előtt dolgozók.
- Vérnyomás csökkentő céllal.
- Érrendszer erősítési céllal.
- Anyagcsere javítási céllal.
- Immunerősítésre.
- Gomba és baktérium ellenes.
- Gyulladáscsökkentő hatású.

Mennyit igyunk a Noni ital-ból naponta?
Javasolt adagolása:
2x 15 ml-t igyunk naponta, reggel és este.
Étkezés előtt 30 perccel. Lehet higítani, keverni vízzel vagy más gyümölcslével.

Fő hatóanyagainak az antrakinont, a proxeronint, a poliszacharidokat, az aminocukrokat és a vitaminokat tartják, ám a tonizáló és salaktalanítást segítő másodlagos hatóanyagok - scopoletin, alizarin, damnacantal - is erősen hozzájárulnak a növény teljes hatásának kifejtéséhez.

Medicura Noni 100% Bio gyümölcslé Kulcsszó

medicura,noni,noni ital,noni juice,xeronin,depresszió ellen,immunerősítő

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 04. 26.

  jó

Anonim Felhasználó2018. 09. 01.

  jobb a közérzetem mióta iszom