Biomed Rheumed® Krém

Biomed Rheumed® Krém

Raktáron

Alkalmazható helyi masszírozásra reumatikus eredetű ízületi panaszok időszakában, valamint izomláz vagy zúzódás okozta izom- és végtagfájdalmak esetén. Extra magas, 17% gyógynövény kivonat (Fekete nadálytő és Ördögcsáklya) és illóolaj (Rozmaring) tartalom.

1 342 Ft
egységár: 19,17 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999525621171
Márka:Biomed
Kiszerelés:70 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomed Rheumed® Krém Részletes leírás

Alkalmazható helyi masszírozásra reumatikus eredetű ízületi panaszok időszakában, valamint izomláz vagy zúzódás okozta izom- és végtagfájdalmak esetén.

Extra magas, 17% gyógynövény kivonat (Fekete nadálytő és Ördögcsáklya) és illóolaj (Rozmaring) tartalom.

Kiválóan hűsíti a sajgó testrészeket.


Biomed Rheumed® Krém Összetevők

17% gyógynövény kivonat (Fekete nadálytő é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 06. 27.

  könnyen felkenhető a sajgó testrészek felületére. Bekenést követően kezdetben hűsíti a bőrfelületet, később pedig meleg érzetet kelt. Gondolom ez a rozmaring, kámfor és a mentol hatásának köszönhető. A bőrfelületet puhává teszi. Naponta 3 x használtam.

S.D.Edina2018. 07. 11.

  Árérték arányban tökéletes. Porckorong sérvem van, csak ez használ.Azonnal hat.