JutaVit Omega-3 Pro Halolaj 1200mg kapszula
JutaVit Omega-3 Pro Halolaj 1200mg kapszula - 1.
JutaVit Omega-3 Pro Halolaj 1200mg kapszula - 2.

JutaVit Omega-3 Pro Halolaj 1200mg kapszula

Raktáron

A JutaVit Omega-3 Halolaj 1200 mg + E vitamin 100 db mélytengeri halolaj kapszula nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen EPA és DHA zsírsavakat. AZ EPA és DHA zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez, napi 250 mg EPA és DHA bevitel esetén.

3 247 Ft
egységár: 32,47 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883716724
Márka:Jutavit
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JutaVit Omega-3 Pro Halolaj 1200mg kapszula Részletes leírás

A JutaVit Omega-3 Halolaj 1200 mg + E vitamin 100 db mélytengeri halolaj kapszula nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen EPA és DHA zsírsavakat.

AZ EPA és DHA zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez, napi 250 mg EPA és DHA bevitel esetén. A DHA hozzájárul a normális agyműködés és a látás fenntartásához.

Tudományos vizsgálatok támasztják alá, hogy azoknál a népcsoportoknál – főként a tengerparti országokban - ahol a hal szerves része a mindennapi étkezésnek, a szív és érrendszeri, immunrendszeri és idegrendszer megbetegedések előfordulása számottevően alacsonyabb, mint a világ azon tájain, ahol a halfogyasztás nem rendszeres. Egy új tanulmány szerint ez utóbbiaknál a beteg lakosság általános kondíciója a halolaj megfelelő terápiás alkalmazásával viszont gyorsan javítható.

A természetes eredetű olajokat világszerte előszeretettel alkalmazzák kiegészítő kezelésként, ugyanis nagy mennyiségben tartalmaznak esszenciális omega-3, omega-6 zsírsavakat, melyeket a szervezet nem tud előállítani, bár nélkülözhetetlenek a működéséhez.

Az eddig ismeretek alapján a halolaj sok omega-3-zsírsavat (többek között linolénsavat) tartalmaz, melyek a szervezetben EPA-vá (eicosapenteanoic sav) és DHA-vá (docohexaenoic sav) alakulnak. Ezek számos élettani és sejtbiológiai funkciót támogatnak. Elengedhetetlenek a normális agyi funkciókhoz, közreműködnek a vérnyomás szabályozásában, jótékony hatást gyakorolnak az immunrendszerre, illetve a normális anyagcsere folytán képződő toxikus hatású intermedierek ellen is védelmet nyújtanak.

A JutaVit Omega-3 mélytengeri halolaj kapszula nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen EPA és DHA zsírsavakat. Az omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez és kedvezően befolyásolják a koleszterinszintet.


Adagolás:
Napi 1 kapszulát vízzel egészben lenyelni.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Bulat Lászlóné2023. 10. 01.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

J. K.2023. 03. 07.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

D. Ferencné2022. 09. 27.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2020. 02. 01.

  Rendszeresen szedem

Judyt2020. 01. 31.

  Régóta szedem meg vagyok elégedve.

Róz2019. 11. 28.

  Ajánlom, mert elvárásomnak megfelelő termék.

Marcsi2019. 10. 18.

  Hatékony, kedvező az ára.

Anonim Felhasználó2019. 03. 03.

  az egész család eszi, s jó a vér keringés

Még több mutatása