Schüssler age protection szemránckrém 15 ml

Schüssler age protection szemránckrém 15 ml

Raktáron

Élvezd az organikus hatóanyagok, az őssejt és a Schüssler-féle ásványi sók jótékony hatásait minden nap, hiszen a bőröd a legjobbat érdemli! Kiszerelés: 15 ml (airless dispenser)egyedülálló Schüssler só kombináció (Nr.

6 216 Ft
egységár: 414,39 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997243305137
Márka:Schüssler
Kiszerelés:15 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Schüssler age protection szemránckrém 15 ml Részletes leírás

Élvezd az organikus hatóanyagok, az őssejt és a Schüssler-féle ásványi sók jótékony hatásait minden nap, hiszen a bőröd a legjobbat érdemli! Kiszerelés: 15 ml (airless dispenser)egyedülálló Schüssler só kombináció (Nr.10 és Nr.11)növényi őssejttel és bio összetevőkkeltengeri alga kivonattal - EPS Seafill®kőolajszármazék és parabénmentes100% natúr, ECOCERT minősített összetevőkhipoallergén illatEz a Schüssler Age Protection szemránckrém speciálisan a szemkörnyék területre kifejlesztett natúr krém.Különleges ásványi sókkal segít megszüntetni a reggeli szem körüli puffadást és a szemkörnyéki szarkalábakat. Könnyű állaga miatt gyorsan beszívódik és friss érzést hagy a bőrön. Mivel a szemkörnyék vékony bőre gyorsabban kiszárad, könnyebben megnyúlik, a szárazság okozta ráncok jobban láthatóvá válnak. Ez a terület kevesebb kollagént és elasztikus rostot tartalmaz, ami megőrizhetné a feszességet és a rugalmasságot.A speciálisan szemkörnyéki területre kifejlesztett prémium krém Nr.10-es (Natrium sulfuricum) ásványi sót tartalmaz, ami természetes vízhajtóként segít a szem körüli puffadás és a reggeli szem alatti táskák megszüntetésében. A Nr.11-es (Silicea) ásványi sót a „szépség sójaként” is szokták aposztrofálni, mert a bőr természetes kollagéntermelését serkenti és szöveti szinten hidratálja és feszesíti a bőrt.Egy további különleges feszesítő hatóanyagot is tartalmaz, ami az EPS Seafill®. Ez egy tengeri alga kivonat, mely klinikailag igazoltan stimulálja a kollagén és elasztin termelést, ezáltal gyorsan és látványosan csökkenti a ráncok mélységét.Elegáns, hipoallergén illattal!Tipp: Használd nyugodtan a szád környékén lévő pici mimikai ráncok halványítására is!FONTOS! Mivel a termék vákuum segítségével jön ki a tégelyből, ezért az első használat előtt párszor (min. 5-8 alkalommal) meg kell nyomni az adagoló pumpát, hogy a tégelyben rekedt levegő el tudjon távozni.Összetevők (INCI):Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Gyceryl Stearate SE*, Butyrospermum Parkii Butter**, Glycerin, Betaine*, Alteromonas Ferment Extract*, Panthenol, Polyglyceryl-6 Distearate*, Phenethyl alcohol, Glyceryl Caprylate, Calendula Officinalis : Silybum Marianum Callus Extract, (Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene)*, Parfum***, Sodium Hyaluronate, Magnesium Stearate, Lactose, Sodium Sulfate, Silica.* ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkező alapanyag.** Organic/Bio minősítéssel rendelkező alapanyag.*** Hipoallergén illatanyag

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.