Vitaking A&D A-10000NE-D-1000NE gélkapszula

Vitaking A&D A-10000NE-D-1000NE gélkapszula

Raktáron

A Vitaking A-vitamin csukamáj olajjal készült. Az A-vitamin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához, a normál látás fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. .

2 456 Ft
egységár: 40,93 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561252780
Márka:Vitaking
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking A&D A-10000NE-D-1000NE gélkapszula Részletes leírás

Vitaking A-10000NE vitamin gélkapszula

Az A-vitamin alapvető tápanyag, amelyet vagy az állati eredetű ételekkel veszünk magunkhoz, vagy a növényekben található karotinokból, melyeket képes a szervezetünk A-vitaminná alakítani.

Az A-vitamint más néven retinolként is emlegetik. Előanyagaiból – az úgynevezett provitaminokból – a szervezetben is képződhet. A leginkább elterjedt előanyagok a különböző karotinoid vegyületek, melyek közül is a legaktívabb a -karotin, amely sárgarépában, sárgabarackban található. Ezek a vegyületek a bélrendszerben szükség esetén, változó hatásfokkal ugyan, de képesek A-vitaminná alakulni.

Az A-vitamin (retinol formában) a sajtokban, a vajban, húsokban, halakban található meg kisebb menyiségben.

A-vitamin
Elsősorban a bőr és a szem számára fontos vitamin. Szerepe van a szem megfelelő fényérzékenységének szabályozásában, a szürkületben való éleslátás biztosításában, a szemszárazság megelőzésében és az időskori szembetegségek kialakulásának csökkentésében. A bőr szöveteinek, a szőrzet, a hajszálak és a köröm felépítésében is részt vesz, csökkenti a kollagén lebomlását, és serkenti az új szövetek képződését. Ha elegendő A-vitaminhoz jut a szervezet, az immunrendszer is megfelelően tud működni, elkerülhetők a különböző gyulladások, bakteriális, vírusos és gombás fertőzések.
részt vesz a megfelelő vas-anyagcserében.
hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.
hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához
hozzájárul a normál látás fenntartásához.
hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
szerepet játszik a sejtek differenciálódásában (elkülönülésében).
A táplálékkal bevitt A-vitamin 70-90%-a, a karotinok 20-50%-a hasznosul. Az egészséges felszívódáshoz természetesen szükséges zsiradék jelenléte, és kutatások szerint az E-vitamin is kedvezően befolyásolja a táplálékkal felvett A-vitamin hasznosulását.

Hatóanyag napi 1 gélkapszulában:
A-vitamin 10000 NE / 3000 µg RE


Összetevők:
csukamáj olaj, zselatin, nedvesítőszer: glicerin, retinil-palmitát, víz, szójabab olaj.

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 02. 23.

  Még most próbálom ki mások ajánlására

Anonim Felhasználó2019. 01. 26.

  Még nem kezdtem el szedni.