Vitaking Meggyes Rágótabletta Gyerekeknek

Nincs raktáron

Speciálisan a 4-6 éves korosztálynak készült, meggy ízesítésű multivitamin készítmény, ami a gyerekek szervezetének igényei szerint lett kialakítva. .

Kosárba
EAN kód:5999561253312
Márka:Vitaking
Kiszerelés:90 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Meggyes Rágótabletta Gyerekeknek Részletes leírás

Minden tabletta 17-féle létfontosságú vitamint (A-, B-, C-, D-, E-vitaminokat), ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amelyek tökéletes egyensúlya gondoskodik a kicsik szervezetének ideális vitamin ellátottságáról.

Multivitamin
Rendszeres szedésével a szervezet hozzájut minden alapvető vitaminhoz és ásványi anyaghoz, ezáltal a szervezet működése kiegyensúlyozottabbá válhat, az immunrendszer erősödhet, így a betegségekkel szemben is ellenállóbbá válhat. A vitaminok kiemelt szerepet játszanak az egészség megőrzésében, viszont fontos a szervezetünkbe kerülő vitaminok egymáshoz viszonyított aránya, emiatt leginkább a multivitamin készítményeket érdemes előnyben részesíteni. A multivitamin készítmények erősségüktől függetlenül többnyire megfelelő arányokban tartalmazzák a különböző vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, vagy akár még gyógynövényeket és aminosavakat is. A hatóanyagok komplex bevitele elősegíti a különböző vitaminok és ásványi anyagok jobb felszívódását, amelyek egymással kölcsöhatásba lépve nagyobb hatásfokban tudnak hasznosulni a szervezetben.

Hatóanyagok napi 1 tablettában:
A-vitamin: 802 mcg, 100.25 %,
B1-vitamin (tiamin): 1.5 mg, 136.36 %,
B12-vitamin (kobalamin): 6 mcg, 240 %,
B2-vitamin (riboflavin): 1.7 mg, 121.43 %,
B3-vitamin (niacinamide): 15 mg,
B5-vitamin (pantoténsav): 10 mg, 166.67 %,
B6-vitamin (piridoxin): 2 mg, 142.86 %,
Biotin: 40 mcg, 80 %,
C-vitamin: 60 mg, 75 %,
Cink: 12 mg, 120 %,
D-vitamin: 600 NE, 300 %,
E-vitamin: 30 NE, 168.07 %,
Folsav: 400 mcg, 200 %,
Jód: 150 mcg, 100 %,
Kalcium: 120 mg, 15 %,
Réz: 2000 mcg, 200 %,
Vas: 18 mg, 128.57 %


Napi ajánlott mennyiség:
1 tabletta étkezés közben.

A termék nem tartalmaz mesterséges színezéket és tartósítószereket.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 12. 03.

  Jó ízű,a gyerekek szívesen fogyasztják.