Vitaking Profi Multi Sport vitamincsomag
Vitaking Profi Multi Sport vitamincsomag - 1.
Vitaking Profi Multi Sport vitamincsomag - 2.

Vitaking Profi Multi Sport vitamincsomag

Nincs raktáron

Élsportolók, hobbisportolók és kemény, megerőltető fizikai munkát végzők számára összeállított napi multivitamin csomag. .

Kosárba
EAN kód:5999561256672
Márka:Vitaking
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Profi Multi Sport vitamincsomag Részletes leírás

Néhány ok, amiért Önnek is szüksége van erre a mindennapi kiegészítésre:
Összetevői támogatják az immunrendszer normális működését.
Egyes összetevői szükségesek az idegrendszer megfelelő működéséhez.
A B1-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamint hozzájárul az ideg­rendszer normál működésé­hez.
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez intenzív test­mozgás alatt vagy azt köve­tően. Szerepe van a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.
Mind a kalcium, mind a magnézium szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához. Mindkét ásványi anyag hozzájárulhat a normál vérnyomás megtartásához. A magnézium nélkülözhetetlen a szív egészségének megőrzéséhez, és a kalcium is elősegíti a szív- és keringési rendszer megfelelő működését.
A kalcium hozzájárul az optimális csonttömeg eléséséhez és fenntartásához.
A magnézium szükséges a normál izomműködéshez.
A kelp moszat fő hatóanyaga, a jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
A halolajban lévő EPA és a DHA hozzájárulnak a szív megfelelő működésé­hez.
A lecitin hatóanyaga, a kolin részt vesz a normál zsíranyagcserében, és hozzájárul a normál májműködés fenntartásához is.

Mi van a dobozban?

A Vitaking Multi Sport Profi termék 60 napi csomagot tartalmaz. A napi csomagok gondosan megtervezett összetevőkből állnak, melyek kiegyensúlyozott mértékben látják el szervezetét a szükséges tápanyagokkal:

1db B1-vitamin kapszula
1db B50-komplex vitamin tabletta
1db 1500mg hatóanyag-tartalmú C-vitamin tabletta csipkebogyóval
1db Ásványi anyag tabletta
1db Sea Kelp tengeri moszat tabletta
1 db Vitamax - A,D,E-vitamint és szelént tartalmazó lágyzselatin kapszula
1db Halolaj 1200mg gélkapszula
1db Szója lecitin gélkapszula
1 db Glükozamin, kondroitin és MSM tartalmú tabletta

Kinek ajánljuk?

A Vitaking Multi Sport csomag elsősorban sportolóknak összeállított multivitamin készítmény. Ön akár élsportoló, versenyző, akár hobbisportoló, a szervezetének az átlagosnál több, minőségi tápanyagra van szüksége a jobb teljesítmény és nagyobb terhelhetőség eléréséhez.

A sportolókon kívül nehéz fizikai munkát végző felnőtteknek is ajánljuk ezt a csomagot.

Mit várhat az alkalmazásától?

Vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete. A Multi Sport csomag vitamin-, ásványianyag- és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.

Hogyan kell szedni?

A nap során bármelyik főétkezés után közvetlenül, vagy az étkezés közben célszerű elfogyasztani, hogy a kiegészítők minél jobban összekeveredhessenek az elfogyasztott ételekkel. Nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban felszívódjanak, hanem az, hogy minél egyenletesebben táplálják a testét. Soha ne vegye be éhgyomorra! A legjobb, ha azzal az étkezéssel fogyasztja, amelyik tartalmaz némi zsiradékot is. Ez is javítja a hasznosulást.

Kinek nem javasoljuk a Vitaking Multi csomagok szedését?

Bárki, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, a csomagjaink alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával. Valószínűleg a vitaminok és a csomagban található egyéb tápanyagok befolyásolni fogják a gyógyszerének adagolását.

Napi ajánlott mennyiség: 1 csomag étkezés közben



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Somi2019. 02. 23.

  Amire a szervezetemnek szüksége van az ebben a csomagban megtalálható !