Netamin Forskolin kapszula 250 mg

Netamin Forskolin kapszula 250 mg

Nincs raktáron

A csodanövény ami megtámadja a felesleges zsírt és felébreszti az ellustult anyagcserét.

Kosárba
EAN kód:5999885110988
Márka:Netamin
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin Forskolin kapszula 250 mg Részletes leírás

A CSODANÖVÉNY, AMI MEGTÁMADJA A FELESLEGES ZSÍRT ÉS FELÉBRESZTI AZ ELLUSTULT ANYAGCSERÉT

A Forskolin az indiai csalán (Coleus forskohlii) gyökeréből előállított természetes hatóanyag. Az indiai csalán az árvacsalán-félék (Lamiaceae) népes közösségébe tartozik, trópusi vidékeken honos, az ájurvédában, vagyis az indiai ősi orvoslásban makandi néven ismert gyógynövény.

A Forskolin bizonyítottan hatással van a zsírégető folyamatokra, az étvágyra és az anyagcserére. A fogyókúrás diéta mellett hatékonyan támogatja a súlycsökkentést és az izommegőrzést.

Dr. Oz, az USA egyik legismertebb orvosa, már számos alkalommal méltatta a Forskolin bámulatos hatását!
Televíziós műsorának egyik adásában így nyilatkozott:
"A forskolin csodálatos virág a zsír eltüntetésére, úgy működik, mint egy zsírégető kemence a testen belül.” Dr. Oz

Hogyan segíti a Forskolin a fogyást?

A Forskolin stimulálja az adenilát-cikláz nevű enzimet, ami a cAMP (ciklikus adenozin-monofoszfát) molekula szintjét növeli meg. A cAMP egy fontos hírvivő vegyület, a sejtek közötti információáramlást segíti.

A cAMP-aktivitás növekedése a kutatások szerint elindítja a „lipolízis” folyamatát – ez magyarul a zsírszövetek lebontását és energiaként történő felhasználását jelenti. A cAMP molekula a lipáz nevű enzimre és az inzulin hormonra kifejtett hatása révén szabályozza a lipolízist.

A kutatások azt is kimutatták, hogy a túlsúlyos egyéneknél a cAMP-szint túlzottan alacsony. A tudósok ez alapján úgy vélik, hogy a Forskolin normalizálhatja ezt a szintet és így jótékonyan hathat a fogyásra.

A Forskolin serkenti a zsírok lebontását

A zsírsejteken végzett kutatások alapján a Forskolin serkenti a cAMP termelését és a lipolízist. A lipolízis a szírszövetek kisebb egységekre történő lebontását jelenti, amit a szervezet energiaforrásként tud hasznosítani.

A Forskolin megőrzi a zsírmentes izomszövetet

A kutatások során a Forskolint szedő emberek csoportja a zsírvesztés mellett több izmot volt képes megőrizni. Az izomszövet fenntartásához több kalória kell, mint a zsírszövet esetében. Ezért fontos a hatékony zsírégetés érdekében az izommegőrzés.

A Forskolin segít a zsíranyagcsere szabályozásában

Az egészséges testsúly egyik kulcsa az anyagcsere helyreállítása. Tudományos kísérletek szerint a forskolin-kivonat normalizálja az anyagcserét: megakadályozhatja a zsír tárolását, megvédhet a súlygyarapodás ellen és csökkentheti az étvágyat.

Kiknek ajánlott a forskolin szedése?

A Netamin Forskolin kapszula teljesen természetes készítmény, amelynek hatóanyaga a fent említett kutatások szerint szerepet játszik a normál zsíranyagcserében, hozzájárul a testtömeg-kontrollhoz és segíti a zsírégető folyamatokat. Egészségesen és biztonságosan támogatja a fogyókúrát, ezért mindenkinek ajánlott, aki plusz kilókkal küzd és szeretne formába lendülni.

Válassza az eredeti Netamin Forskolin kapszulát!
VIGYÁZAT, HAMISÍTJÁK!

A Netamin Forskolin tiszta alapanyagokból készült, magas hatóanyag tartalommal bír (napi adagja 500 mg forskolin) és laborban bevizsgált, OGYÉI notifikációval rendelkező termék.

A Netamin Forskolin kapszula garantáltan 100% tisztaságú, valódi forskolint tartalmaz! Semmi kockázat, csak hatékony fogyás!

Felnőtteknek napi 2 kapszula, lehetőleg főétkezés előtt, bő folyadékkal.

Netamin Forskolin kapszula 250 mg Tudnivalók

​Hatóanyag          A napi adag tartalmaz   *NRV%(2 kapszula)    Forskolin                

Netamin Forskolin kapszula 250 mg Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 03. 02.

  Aktív tömegnövelés időszakában használom, a fehérjebeépülés támogatására (anabolikus hatás, tesztoszteronszint-növelő hatás), illetve a zsírbeépülés csökkentésére. Ezen hatásai miatt természetesen fogyókúrához is megfelelő kiegészítő (helyes táplálkozással és rendszeres mozgással természetesen).

Anonim Felhasználó2018. 02. 05.

  Csak a leírás alapján ajánlom, tapasztalatom még nincs.

  Nem ismerek.

C. Tünde2017. 09. 26.

  Pajzsmirigy működést jó irányba befolyásolja, más termékkel kombinálva csökkent a TSH értékem.

Anonim Felhasználó2017. 03. 16.

  csak néhány napja használom