AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Swanson Q10-30 mg kapszula 240 db
Swanson Q10-30 mg kapszula 240 db
  • Swanson Q10-30 mg kapszula 240 db
  • Swanson Q10-30 mg kapszula 240 db

Swanson Q10-30 mg kapszula 240 db

Márka: Swanson
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 240 db
  • OÉTI engedélyezési szám: 4074/2008
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
087614017617
Aktuális ár:
10 440 Ft
Egységár:
43,50 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Ez a Swanson Q10 koenzim készítmény 30mg Q10 koenzimet tartalmaz 1 kapszulában.

A Q10 egy olyan anyag, melyet minden élő szervezet, előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal.

Sejtjeink energiával való ellátása a Q10 koenzim feladata. A Q10 egy katalizátor, mely szabályoz és felgyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat. A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről szükséges bevinnünk. A optimálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet. Szedése alkalmas az immunrendszer erősítése, az agyműködés fokozására, ezen kívül védőhatása van a gyomorra és nyombélre. Lassítja az öregedést és a már meglévő szív- és érrendszeri panaszokat gyógyítja.

A Q10 legnagyobb hatását tudományos tesztek alapján a szabadgyökök lekötésében fejti ki, ezáltal megakadályozza a rákot okozó sejtek elszaporodását. Fontos szerepet tölt be oxigén-szállítóként a légzési láncban is egyaránt. Kutatások során rájöttek, hogy betegség esetén a Q10 szintje csökken a szervezetben, ebből következően a szükséges szint fenntartása esetén betegség megelőző szerepe is lehet. Legnagyobb hiányát szívbetegség esetén mutatták ki. A hiány megszüntetése után a betegségből történő felépülési folyamat akár jelentősen lerövidíthető. Kiemelkedő hatását mutatták ki a szívritmus-zavarok kezelésében, a vérnyomás és az érelmeszesedés csökkentésében. E-vitamin és béta karotin együttes szedésével a Q10 hatása tovább fokozható, hasznosulási folyamata figyelemreméltóan felgyorsítható. Ellensége azonban a túl zsíros étkezés.

A Q10 koenzim vitaminhoz hasonló anyag. Emlékeztet az E-vitaminra, ám még annál is erőteljesebb antioxidáns. Biológiai szempontból a Q10 mint az energiatermelés szabályozója érdemel kiemelkedő figyelmet. A Q10 koenzim indítja be és tartja működésben a mitokondriumokat, azaz a sejtek parányi “erőműveit”, ahol a táplálékból a testünkben előállított magas energiatartalmú “fűtőanyag”, más nevén az adenozintrifoszfát molekula keletkezik. A Q10 koenzim ubikinon néven is elterjedt. Tízféle közönséges Q-koenzim létezik, de közülük egyedül a Q10 található meg az emberi szövetekben. Természetes lelőhelye a makréla, a lazac, a szardínia, a marhaszív és a marhamáj – ezek tartalmazzák a legnagyobb mennyiségben.

Jó eredményeket értek el az öregedés folyamatának lassításában is, ezen kívül elhízás, candídiasis, sclerosis multiplex(az idegrendszer legkülönbözőbb helyein körülírt gócokban jelentkező, a velőshüvely elvesztésével járó kórfolyamat), foggyökérbetegségek, fogínysorvadás és cukorbetegség kezelésében is egyaránt. Végül, de nem utolsó sorban döntő szerepet játszik a Q10 az immunrendszer hatékony működésében és az öregedési folyamatok gátlásában. Mellékhatása nem ismert. A Q10 semmilyen módon nem gátolja a szervezetet abban, hogy továbbra is előállítsa a saját maga által kitermelni kellő mennyiséget. Nem kell tehát tartani attól, hogy a Q10 szedése leszoktatja a szervezetet arról, hogy a szedés megkezdése után továbbra is Q10-et termeljen.

A Swanson Q10 koenzim napi ajánlott mennyisége: 1 kapszula naponta
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (1)
2017-06-03 15:58:04
Pozitívum: Hát a legnagyobb meglepetésemre a normális szintre csökkent a vérnyomásom.Most ott tartok, hogy sorba csökkentem a vérnyomáscsökkentőket ennek ellenére a vérnyomásom a normális értéken marad.Ez számomra egy főnyeremény. Köszönőm Önőknek. Tisztelettel Nagy József