Swanson folsav kapszula

Swanson folsav kapszula

Raktáron

A Folsav (B4 vitamin) egy vízoldékony vitamin, amely nélkülözhetetlen a vörösvértestek képződéséhez és elősegíti a fehérjék anyagcseréjét. .

4 090 Ft
egységár: 16,36 Ft / db
Kosárba
EAN kód:87614010359
Márka:Swanson
Kiszerelés:250 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Swanson folsav kapszula Részletes leírás

Swanson Folsav (B4-vitamin) kapszula
A folsav hozzájárulhat a normál sejtosztódáshoz, a várandósság alatt a magzati velőcső normál struktúrájának kialakításához. Segíthet az immunrendszer megfelelő működésében, a normál vérképzésben, a fáradtság és a kifáradás csökkentésében.

Folsav
B9 vitaminnak vagy M-vitaminnak is nevezik. Nélkülözhetetlen a sejtek osztódásához, létfontosságú szerepe van a DNS hibátlan előállításában. Megfelelő mennyiségben pótolva hozzájárul a gyomor- és bélrendszer, illetve a száj nyálkahártyájának egészségéhez, véd a mérgezések és a bélparaziták ellen, erősíti a szívet, az agyat, befolyással van a hormonszintre, a pszichikai és idegi zavarok kialakulására. A terhesség során kiemelten fontos a fogyasztása, mert a fejlődő magzat gerince csak folsav jelenlétében záródik le tökéletesen.

Hatóanyagok 1 kapszulában
Folsav – 800mcg


Összetevők
Rizspor, zselatin, folsav.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.