Vitamin Station rotavírus gyorsteszt 1 db

Vitamin Station rotavírus gyorsteszt 1 db

Raktáron

Önellenőrzésre szolgáló gyorsteszt a rotavírus és/vagy adenovírus kimutatására székletből. A rotavírus és az adenovírus a két leggyakoribb kórokozója a fertőző gyomorbél hurutnak. .

6 343 Ft
egységár: 6 342,72 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999563220244
Márka:Vitamin Station
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitamin Station rotavírus gyorsteszt 1 db Részletes leírás

A Vitamin Station Rotavírus gyorsteszt a rotavírus és/vagy az adenovírus székletmintában való szerológiai kimutatására kifejlesztett immunológiai eszköz.
A műanyag tesztkazettán két reaktív csík található – egy a rotavírus, egy pedig az adenovírus kimutatására. Mindkét csíkon külön van észlelési és kontrollzóna.

Otthon, diszkréten elvégezhető.
Nem igényel szaktudást.
Megbízható eredmény 10 perc alatt.

Az embernél a rotavírus és az adenovírus a fertőző gyomor-bélhurut és a kapcsolódó tünetegyüttesek két leggyakoribb kórokozója. Főként gyermekeknél és időseknél jelentkezik.

Az adenovírust általában a gyomor-bélhurut kórokozójának tartják, de több más betegségért is felelős, például a torokgyulladás, a hörghurut vagy a szaruhártya-kötőhártya-gyulladás kialakulásáért, ha jelen van a légutakban.

A két vírus által okozott fertőzések kifejezetten súlyossá válhatnak gyermekek, idősek vagy immunhiányos betegek esetében. A rotavírus és az adenovírus okozta betegség könnyen terjed fertőzött tárgyakkal, illetve bármilyen,
széklettel szennyezett felületen keresztül. Járvány leginkább az őszi és a tavaszi időszakban alakul ki, de bizonyos területeken nem köthető évszakhoz a megjelenése.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.