Bükfürdői Thermal Kristály Szaunasó

Bükfürdői Thermal Kristály Szaunasó

Raktáron

 A termékben lévő Citromfű olaj nyugtató hatású.  .

2 137 Ft
egységár: 5,34 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886036218
Márka:Bükfürdői Thermál
Kiszerelés:400 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bükfürdői Thermal Kristály Szaunasó Részletes leírás

Bőrünk a legnagyobb kiterjedésű érzékszervünk, 18000 négyzetcentiméter.

A finomra őrölt só puhává és selymessé teszi a bőrt azáltal, hogy segít eltávolítani a toxinokat a testből és aktiválja az epidermisz regeneráló és bőrmegújító folyamatait. Száraz bőrnél a só lezárja a bőr felületét, bent tartja a nedvességet, anélkül, hogy eltömítené. Zsíros, pattanásos bőrnél optimalizálja a faggyúmirigyek működését.

A termékben lévő Citromfű olaj nyugtató hatású. Alkalmazás: szauna vagy gőzkabin használata közben, a verejtékezés megkezdődése után masszírozzuk be a testet, amíg a sókristályok feloldódnak.

Párologtatás szaunában: 50-60 g szaunasót oldjunk fel 2 liter vízben, majd fokozatosan öntsük a forró kövekre.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.  



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.