Dr.Herz Lysine HCL 1000mg kapszula

Dr.Herz Lysine HCL 1000mg kapszula

Raktáron

 Kollagénszintézisben és a kötőszövet egészségének megtartásában.

3 438 Ft
egységár: 28,65 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999564541171
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Lysine HCL 1000mg kapszula Részletes leírás

A lizin hiánya csökkent fehérjeszintézist, csökkent növekedést, vírusfertőzésekre való fogékonyságot eredményez.
Szélsőséges esetben a lizin hiánya a niacin (B3 vitamin) hiányához vezet, ami a pellagra nevű betegséget okozza.

A vegetáriánus étrend tipikusan lizin hiányos.
A lizinhiány csökkenti a mikroelemek felvehetőségét is. A vegetáriánus étrendnek is több fajtája van. Az ovo-lakto vegetáriánusok, akik tojást és tejtermékeket is fogyasztanak, azok kevésbé veszélyeztetettek. A növényi fehérjék viszont tipikusan lizinhiányosak.Akinek gyakran vannak megfázásos, vírusos megbetegedései, gyakori herpes fertőzése, annak gondolnia kell arra, hogy célszerű lenne a lizinbevitelét növelni.

A lizin tehát alapvető fontosságú aminosav, a szervezet létfolyamatai számára.
A lizinnek óriási szerepe van a vírusokkal szembeni védelemben. Legfőképp a Herpes vírusok kezelésében nyújt nagy segítséget, de bármely más vírusfertőzés esetén alkalmazható kiegészítő kezelésként.

A lizin elégtelen bevitele immungyengeséget eredményezhet, súlyos esetben növekedési zavarokat is okozhat. Fontos szerepet játszik a kollagénszintézisben és a kötőszövet egészségének megtartásában (csontnövekedésben, sejtosztódásnál, az artériák rugalmasságának, erősségének megőrzésében).

A lizin továbbá az l-karnitin előanyaga, ami köztudottan szívvédő (izomtámogató) anyag, sportolók előszeretettel alkalamzzák edzések előtt.Linus Pauling szerint napi megfelelő mennyiségű C-vitamin és l-lizin szedésével megelőzhetők a szívbetegségek, vagy csökkenthetők azok kockázatai. (Ezt egy esetleírásában alá is támasztja: Case report: Lysine/ascorbate-related amelioration of angina pectoris. J Orthomol Med 1991;6:144–46)Egyes kutatások szerint a lizin képes megakadályozni a lipoproteinek lerakódását az érfalakon, tehát további érvédő hatással bír.

Adagolás: Napi 2 tabletta főétkezések előtt, bőséges folyadékkal szétrágás nélkül nyelje le.

Alkalmazása segítség lehet az alábbi esetekben:
- vírusfertőzések
- Herpes Simplex vírusnál
- immunerősítésre
- érszűkület megelőzésére
- magas vérnyomásnál
- csontok egészségének megtartására
- szívproblémáknál

Összetevők: L-lizin, aszkorbinsav, csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát

Hatóanyagok 2 tabletta RDA

  • L-Lizin 1000mg 
  • C-vitamin 50mg 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Sándor2019. 10. 03.

  Hatalmas átverés hogy 1000mg-os és 120 darabos termékként van feltüntetve a doboz elején és a boltokban, miközben az 1000mg csak akkor igaz ha kettesével szedi az ember. Így viszont máris csak 60 napi adag. Ezt csak a hátuljára sikerült odaírni, amit nemigen mutogatnak sehol.

Bécy2019. 08. 15.

  Nem engedi a herpeszt kialakulni.

  Túl nagy,nehezen lenyelhető.

Kajáti Ágnes2019. 03. 05.

  Korábban egy kapszulás fajtát fogyasztottam és az teljesen jól megfelelt. Itt tablettás fajtát kaptam és feltételezhetően az egyik vivőanyagra allergiás vagy. Amióta ezt szedem arcom, nyakam viszket.

Béla 20022017. 03. 04.

  Én a gyakori herpeszem miatt vettem,már két nap után látható,és érezhető volt a hatása.