AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Contigo 1000-0097 Westloop meggypiros termosz 470ml

Márka: Contigo
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
840276103483
Aktuális ár:
11 188 Ft
Egységár:
11 188,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A CONTIGO duplafalú rozsdamentes acél utazó termosz vákuum szigetelése a legfejlettebb technológiával készült, mindemellett 100% BPA mentes. A palackba töltött ital órákig megtartja a kívánt hőmérsékletét, s így maximálisan élvezheti a még mindig forró (4 órán át) vagy jéghideg (12 órán át) italát, akár az edzőteremben, az autóban, síeléskor, az irodában vagy az iskolában.

További előnye, hogy a duplafal vákuum szigetelt, ami meggátolja a külső páralecsapódás. Illetve biztonságos használatot tesz lehetővé a külön kialakított forrógőz kivezető szelep. Kényelme érdekében a kulacs könnyű, egykezes használatot tesz lehetővé, sőt még a biciklije vagy az autója kulacstartójába is tökéletesen befér.

Az AUTOSEAL technológiának köszönhetően pedig garantált a 100%-os csöpögés mentesség!

Figyelem! Mosogatógépben nem tisztítható!

Az egyes thermo bögrékhez tartozó gyárilag garantált hő tartását a gyártó az alábbi procedúra alapján méri:
A thermo bögrét feltöltik 95 ºC fokos vízzel, ezt követően a tetőt lezárják. Majd óránként mérik a víz hőfokát, egészen 60 ºC fokig. Eddig tart a gyártó által vállalt garantált hőtartási idő. Ez alapján rangsorolják be, hogy a thermo bögrék mennyi ideig képesek a bennük tárolt folyadék forró hőmérsékletét megtartani. A Contigo thermo bögrék hosszú hőtartásának a nyitja a duplafalú vákuum-szigetelés, illetve a folyamatosan lezárt tető. Mivel a fogyasztás idejére csak rövid ideig egy kis nyílás van nyitva, ezért így sokáig nem hűl ki az ital.